razpisi
Razpisi

Od oglaševanja do oblikovanja (razpisi)

Zunanjo pomoč tokrat iščejo Univerza v Ljubljani, Javna agencija Republike Slovenije za varnost prometa, Holding Kobilarna Lipica in Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano RS.

Univerza v Ljubljani išče izvajalca za oblikovne in sistemske rešitve celostne grafične podobe univerze in njenih članic. Razpis vključuje odkup avtorskih pravic in pripravo smernic oziroma priročnika za uporabo, pripravo načrta za izvedbeno, vsebinsko in oblikovno umeščenost nove celostne grafične podobe ter  vodenje implementacije novega CGP-ja. Rok za prijave je 21. oktober 2022, razpisno dokumentacijo pa najdete na povezavi.

Javna agencija Republike Slovenije za varnost prometa z razpisom išče zunanjo pomoč pri storitvah izvedbe medijskega zakupa za zunanje in mobilno oglaševanje ter storitve medijskega zakupa oglaševanja za področje tiskanih medijev in spletnega medija pri nacionalnih akcijah, za obdobje do 31. decembra 2023. Razpis je odprt do 27. julija 2022, razpisno dokumentacijo najdete na povezavi.

Holding Kobilarna Lipica z razpisom za potrebe oglaševanja išče ponudnika, ki bo prevzel zunanje, tiskano in radijsko oglaševanje. Prijave zbirajo do 1. julija 2022, razpisno dokumentacijo pa lahko preberite na povezavi.

Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano RS je odprlo razpis za izdelavo kreativne ideje, oblikovanje in produkcijo komunikacijskih sredstev za integrirano komunikacijsko akcijo za Sheme kakovosti in zaščitene kmetijske pridelke in živila za obdobje jesen 2022 do pomlad 2023. Rok za prijavo je 8. julij 2022, do razpisne dokumentacije pa lahko dostopate na povezavi.

Diggit

Prijavi se na 10DIGGIT

Intervju

štalec
25. 03. 2023

Z Andražem Štalcem, soustanoviteljem digitalne agencije Red Orbit, smo se pogovarjali o…

»Sem analitičen človek, ampak odločitev ne sprejemam na podlagi podatkov, jih pa želim poznati. Ne gre torej za »data-driven« odločitve, temveč tiste…

bla
23. 03. 2023

Petra Čadež, direktorica marketinga v strateškem poslovnem področju delikatesni namazi v…

snežič
21. 03. 2023

SOZ je za bralce MM-a komentiral oglase Roka Snežiča, ki spodbujajo odprtje podjetja v…

Naši avtorji