razpisi
Razpisi

Od odnosov z javnostmi do promocije Slovenije (razpisi)

V tokratnih razpisih tedna je priložnost tudi za zagonska podjetja.

Občina Ajdovščina išče zunanjo pomoč na področju odnosov z javnostmi. Razpis vključuje storitve priprave potrebnih aktivnosti v zvezi z obveščanjem javnosti o zadevah s področja delovanja Občine Ajdovščina in zakup medijskega oglasnega prostora. Razpis je odprt do 12. marca 2021, vso dokumentacijo pa najdete na povezavi.

SPIRIT Slovenija z javnim pozivom vabi slovenska podjetja k sodelovanju v nacionalni kampanji za promocijo slovenskega gospodarstva v tujini »I feel Slovenia. Green. Creative. Smart.«  Agencija želi s pozivom povečati nabor t. i. ambasadorjev, katerih poslovni modeli, rešitve, izdelki in storitve izkazujejo ključne komponente slovenskega gospodarstva: zeleno, ustvarjalno in pametno. Več o razpisu si lahko preberete na povezavi.

V okviru razpisa SK75 lahko zagonska podjetja (startupi) pridobijo 75 tisoč evrov v obliki konvertibilnega posojila, mentorja in vključitev v različne podjetniške programe. Več o razpisu si lahko preberete na povezavi.

Še vedno aktualni razpisi:

Urad vlade Republike Slovenije za komuniciranje išče izvajalce za storitve klipinga. Razpis vključuje spremljanje domačih medijev in izdelavo klipinga za potrebe naročnika v obdobju med 1.  majem 2021 in 30. aprilom 2024. V razpisu, ki je odprt do 23. marca 2021, namenjajo 320 tisoč evrov (brez DDV). Razpisno dokumentacijo najdete na povezavi.

Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano išče izvajalca za izvedbo dveh oglaševalskih akcij, in sicer za shemi IK in EKO. Razpis vključuje produkcijo na ključ, izvedbo podpornih aktivnosti odnosov z javnostmi, pripravo osnovnega komunikacijskega akcijskega načrta z medijsko strategijo in izvedbo objav v medijih z vključenimi stroški za medijski zakup. Vrednost javnega naročila ocenjujejo na več kot 200 tisoč evrov (brez DDV). Razpis je odprt do 22. marca 2021, razpisno dokumentacijo najdete na tej povezavi.

SPIRIT Slovenija za obdobje 2019–2022 ponuja »intenzivne podporne aktivnosti« za podjetja, ki stopajo na pot trajnostne strateške poslovne transformacije. Z razpisom želi spodbuditi razvoj podjetij, ki v svoje poslovanje in poslovne procese vključujejo odgovornost do ljudi, družbe in okolja in hkrati ustvarjajo odlične poslovne rezultate. Naslednji rok za prijavo je 5. junij 2021, več o razpisu si lahko preberete tukaj.

Univerza v Mariboru preko javnega naročila išče pomoč pri vzdrževanju in razvoju Akademskega informacijskega sistema (AIPS). Razpis je odprt do 14. marca 2021, več o razpisu pa si lahko preberete na tej povezavi.

Služba vlade Republike Slovenije za razvoj in evropsko kohezijsko politiko je izdala razpis za demonstracijske projekte vzpostavljanja pametnih mest in skupnosti. Skupna višina sredstev, namenjenih za izvedbo razpisa, znaša 8 milijonov evrov, od tega bo Evropski sklad za regionalni razvoj prispeval 6,4 milijona evrov. Rezultati projektov morajo biti nove ali izboljšane digitalne rešitve in storitve na osnovi tehnologije interneta stvari. Več o razpisu si lahko preberete na tej povezavi.

Naslovnica 478

Naroči se na MM in prihrani do 30%!

Intervju

nika
08. 04. 2021

Slovenski startup Epidemic ima ambicije zgraditi najmočnejšo skupnost nano- in…

Postati želimo simbol avtentičnosti v vplivnostnem marketingu. Zgraditi želimo najmočnejšo skupnost nano- in mikrovplivnežev na svetu, ki temelji na…

franja1
03. 04. 2021

To so besede Maje Oven, ki je s svojim prispevkom pri organizaciji Maratona Franja in…

amy rodgers
01. 04. 2021

Leto 2020 je svet postavilo pred neslutene izzive. Prihodnost je sicer nehvaležno…

»Leto 2020 je direktorjem marketinga ponudilo priložnost, da se 'resetirajo', inovirajo in razmišljajo zunaj ustaljenih okvirov,« pravi Amy…

Naši avtorji