Razpisi
Razpisi

Od obveščanja javnosti o oskrbi s pitno vodo do anketiranja (razpisi)

Objavljeno: torek, 3. marec, 2020 v rubriki MMarketing V prvem marčevskem pregledu aktualnih razpisov prevladujejo javna naročila manjše vrednosti, a vseeno vredna pozornosti.

Mestna občina Velenje z razpisom išče ponudnika za zagotavljanje medijskih storitev in zakup oglaševalskega prostora v tiskanem mediju. Naročila sestavljata dva sklopa, in sicer se prvi nanaša na Mestno občino Velenje, drugi pa na svetniške skupine. Razpis je aktualen do 10. marca 2020, razpisno dokumentacijo pa najdete tukaj.

Statistični urad Republike Slovenije išče pomoč pri anketiranju za potrebe statističnih raziskovanj s področja statistike kmetijstva za leto 2020. Razpis je odprt do 13. marca 2020, razpisna dokumentacija je na voljo tukaj.

Občina Cerklje na Gorenjskem išče zunanjo pomoč za storitve komuniciranja in obveščanja javnosti pri projektu »Oskrba s pitno vodo na območju Zg. Save 1. sklop«. Poleg oblikovanja komunikacijskih orodij bo izbrani izvajalec oblikoval tudi celostno grafično podobo. Razpis je odprt do 5. marca 2020, razpisno dokumentacijo pa najdete na povezavi.

Intervju

katarina klemenc
28. 11. 2020

Z mag. Katarino Klemenc, direktorico korporativnega komuniciranja Novartisa v Sloveniji…

snapchat
16. 11. 2020

Tako trdi Samuel Bevan, mednarodni vodja za nove trge in poslovne rešitve pri Snapchatu,…

timotej gala
14. 11. 2020

Httpool letos praznuje že dvajsetletnico delovanja in ob tej priložnosti smo se…

Naši avtorji