razpisi
Razpisi

Od oblikovanja naslovnice do upravljanja s podatki (razpisi)

Mestna občina Ljubljana k sodelovanju vabi mlade oblikovalce, Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport razvija platformo za upravljanje s podatki, Območna razvojna agencija Krasa in Brkinov pa izboljšuje turistično ponudbo.

Območna razvojna agencija Krasa in Brkinov išče izvajalca digitalnega zajema in razvoja digitalnih rešitev. Z namenom razvoja turizma želijo digitalizirati tematsko pot, vključno z elementi kulturne dediščine. Razpis je aktualen do 24. septembra 2020, razpisno dokumentacijo pa najdete na povezavi.

Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport je objavilo razpis za razvoj informacijskega sistema za projekt »Posodobitev organizacije vodenja in upravljanja s podatki v inovativnih učnih okoljih«. Za razpis, ki je odprt do 8. oktobra 2020, namenjajo skoraj poldrugi milijon evrov. Razpisno dokumentacijo najdete na povezavi.

Mestna občina Ljubljana k sodelovanju vabi mlade oblikovalce (med 15. in 29. letom z začasnim ali stalnim prebivališčem v Ljubljani), ki bi oblikovali naslovnico 5-letnega poročila projekta Zelena prestolnica Evrope. Zmagovalca čaka 600 evrov nagrade. Natečaj je odprt do 15. oktobra 2020. Več o pogojih prijave najdete na povezavi.

Intervju

a1
24. 09. 2020

Po mnenju Matjaža Vračka, direktorja prodaje zasebnim uporabnikom v A1 Slovenija, se bo…

luka bajs
21. 09. 2020

Luka Bajs, kreativni direktor v agenciji Grey Ljubljana, ki je že drugič zapored prejel…

supernova rudnik
09. 09. 2020

Čez nekaj ur bodo predstavniki Supernove Group tudi uradno položili temeljni kamen, ki…

Naši avtorji