razpisi
Razpisi

Od medijskega zakupa do strategije odnosov z javnostmi (razpisi)

V tokratnem pregledu razpisov tedna zunanjo pomoč iščejo NIJZ, Javna agencija za knjigo RS, Javna agencija RS za varnost prometa in Mestna občina Ptuj.

Javna agencija Republike Slovenije za varnost prometa išče izvajalca za storitve medijskega zakupa za zunanje in mobilno oglaševanje ter storitve medijskega zakupa oglaševanja za področje tiskanih medijev in spletnega medija, in sicer za obdobje do 31. decembra 2023. Razpisno dokumentacijo za razpis, ki je odprt do 2. avgusta 2022, najdete na povezavi.

Javna agencija za knjigo Republike Slovenije potrebuje pomoč pri organizaciji in izvedbi strategije odnosov z javnostmi v regiji DACH za projekt udeležbe Slovenije kot častne gostje na Frankfurtskem knjižnem sejmu. Razpis je odprt do 4. avgusta 2022.

Nacionalni inštitut za javno zdravje išče izvajalca za kreativno in grafično zasnovo kampanje in zasnovo oglaševalskih aktivnosti (televizijskega oglasa, radijskega oglasa, video spletnega oglasa, oglasa (nalepke) za avtobuse ter vizualnih oglasov za splet in tisk (plakat)). Glavna tema je predstavitev preventivnih programov »Skupaj za zdravje«. Razpis je odprt do 22. avgusta 2022, razpisno dokumentacijo pa najdete na povezavi.

Mestna občina Ptuj z razpisom išče izvajalca za zasnovo in izdelavo multimedijskih vsebin za »Kurentovo hišo«. Razpis je odprt do 5. avgusta 2022, razpisno dokumentacijo pa najdete na povezavi.

Diggit

Prijavi se na 10DIGGIT

Intervju

štalec
25. 03. 2023

Z Andražem Štalcem, soustanoviteljem digitalne agencije Red Orbit, smo se pogovarjali o…

»Sem analitičen človek, ampak odločitev ne sprejemam na podlagi podatkov, jih pa želim poznati. Ne gre torej za »data-driven« odločitve, temveč tiste…

bla
23. 03. 2023

Petra Čadež, direktorica marketinga v strateškem poslovnem področju delikatesni namazi v…

snežič
21. 03. 2023

SOZ je za bralce MM-a komentiral oglase Roka Snežiča, ki spodbujajo odprtje podjetja v…

Naši avtorji