razpisi
Razpisi

Od digitalne transformacije do oglaševanja (razpisi)

Zunanjo pomoč v tokratnem pregledu rapzisov tedna iščejo Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano, Košarkarska zveza Slovenije in Pošta Slovenije.

Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano z javnim razpisom išče izvajalca za Izdelavo kreativne ideje, oblikovanje, produkcijo in izvedbo komunikacijskih aktivnosti za promocijo znaka »izbrana kakovost - Slovenija« mesa in mesnih izdelkov v segmentu HORECA. Razpis je odprt do 27. julija 2022, razpisno dokumentacijo pa najdete na povezavi.

V Košarkarski zvezi Slovenije potrebujejo pomoč pri nadgradnji obstoječih digitalnih storitev in vzpostavitev novih digitalnih rešitev za uporabnike storitev Košarkarske zveze Slovenije in partnerjev. Razpis je odprt do 18. julija, razpisna dokumentacija pa je dostopna na povezavi.

Do 19. julija pe je še aktualen razpis Pošte Slovenije za pripravo strategije digitalne transformacije. Razpisno dokumentacijo najdete tukaj

Še vedno aktualni razpisi:

Občina Rogatec preko razpisa išče pomoč pri razvoju izobraževalnih iger v virtualni resničnosti (VR). Projekt zajema izdelavo VR aplikacije, pripravljene za VR očala. Razpis je odprt do 14. julija 2022, razpisna dokumentacija je na voljo na povezavi.

Univerza v Ljubljani išče izvajalca za oblikovne in sistemske rešitve celostne grafične podobe univerze in njenih članic. Razpis vključuje odkup avtorskih pravic in pripravo smernic oziroma priročnika za uporabo, pripravo načrta za izvedbeno, vsebinsko in oblikovno umeščenost nove celostne grafične podobe ter  vodenje implementacije novega CGP-ja. Rok za prijave je 21. oktober 2022, razpisno dokumentacijo pa najdete na povezavi.

Javna agencija Republike Slovenije za varnost prometa z razpisom išče zunanjo pomoč pri storitvah izvedbe medijskega zakupa za zunanje in mobilno oglaševanje ter storitve medijskega zakupa oglaševanja za področje tiskanih medijev in spletnega medija pri nacionalnih akcijah, za obdobje do 31. decembra 2023. Razpis je odprt do 27. julija 2022, razpisno dokumentacijo najdete na povezavi.

Diggit

Prijavi se na 10DIGGIT

Intervju

štalec
25. 03. 2023

Z Andražem Štalcem, soustanoviteljem digitalne agencije Red Orbit, smo se pogovarjali o…

»Sem analitičen človek, ampak odločitev ne sprejemam na podlagi podatkov, jih pa želim poznati. Ne gre torej za »data-driven« odločitve, temveč tiste…

bla
23. 03. 2023

Petra Čadež, direktorica marketinga v strateškem poslovnem področju delikatesni namazi v…

snežič
21. 03. 2023

SOZ je za bralce MM-a komentiral oglase Roka Snežiča, ki spodbujajo odprtje podjetja v…

Naši avtorji