tehnika city park
Opaženo

Visoko tehnološki epski uvod v šolo

Ko so mlade družine opravljale še zadnje nakupe šolskih potrebščin v Cityparku v Ljubljani, so v tem nakupovalnem središču otrokom in mladostnikom omogočili visoko-tehnološka doživetja.

Kratek opis akcije: V Cityparku pravijo, da nakupovalna središča že dolgo niso samo prostor, kjer nakupujemo. So predvsem družabno okolje, priložnost za edinstvena doživetja in sprostitev. Prav pomanjkanje možnosti doživetij v tem času je bil povod za načrtovanje posebnega sklopa aktivacij, ki bi obiskovalcem ponudile tiste občutke, ki jih morda pogrešajo. »Med nakupovanjem šolskih potrebščin smo obiskovalcem omogočili visoko-tehnološka doživetja. Mlade so navdušile miselne, spretnostne, glasbene in robotske aktivacije – večina izmed njih je bila prvič na ogled v Sloveniji,« so za MM povedali v Cityparku, kjer dodajajo, da je bil njihov namen obiskovalce nagraditi z doživetji in na ta način sporočiti, da jim je pomembno njihovo dobro počutje tudi v tem obdobju.

Poskrbeli so tudi za varnostne ukrepe – v prvi vrsti z razpršeno postavljenimi aktivacijami, s čimer so omogočili ustrezno medosebno razdaljo obiskovalcev. Poskrbeli so za ustrezno zaščito animatorjev, razkuževali rekvizite in kontrolerje ter postavili dodatne razkuževalne postaje.

cp3

cp2

cp1

Elementi aktivacij: visoko tehnološka doživetja

Predstavnici naročnika: Maja Vidmar in Mateja Čakš

Vodja projekta v agenciji: Matej Brunšek

Trajanje dogodka: 27. – 29. avgusta 2020

Intervju

a1
24. 09. 2020

Po mnenju Matjaža Vračka, direktorja prodaje zasebnim uporabnikom v A1 Slovenija, se bo…

luka bajs
21. 09. 2020

Luka Bajs, kreativni direktor v agenciji Grey Ljubljana, ki je že drugič zapored prejel…

supernova rudnik
09. 09. 2020

Čez nekaj ur bodo predstavniki Supernove Group tudi uradno položili temeljni kamen, ki…

Naši avtorji