najini mostovi
Opaženo

Televizije: življenje se vrača »v normalo«

Naša življenja se počasi vračajo v običajne tirnice in tudi televizijske hiše so že začele s pripravo novih vsebin. Preverili smo, kaj pripravljajo, pa tudi kaj bomo ta teden lahko gledali na malih zaslonih.

Produkcija se ponovno začenja

»Po tem ko sta se produkcija in vsa snemalna industrija po vsem svetu za sedem tednov ustavili zaradi pandemije koronavirusa, se luči studiv postopoma znova prižigajo. Ekipa serije Najini mostovi tako ob strogem upoštevanju preventivnih ukrepov, skladno s priporočili Evropskega filmskega združenja, nadaljuje snemanje novih epizod,« so sporočili s POP TV. Ekipa in igralci se veselijo vračanja v »normalno« situacijo, nove epizode pa bodo gledalci lahko gledali jeseni.

snemanje najini mostovi

Jeseni ljubitelje romantike čaka tudi četrta sezona oddaje Ljubezen po domače, trenutno pa vabijo vse, ki iščejo ljubezen, naj se prijavijo k sodelovanju v oddaji.

ljubezen po domace

Nova aplikacija VOYO za Hinsense Smart TV

Novosti uvaja tudi storitev za vsebine na zahtevo VOYO medijske hiše Pro Plus. Predstavljajo namreč novo aplikacijo za pametne televizorje Hinsense z operacijskim sistemom Vidaa. Novo aplikacijo po njihovih besedah odlikujejo prenovljen in dovršen dizajn, izboljšana uporabniška izkušnja in udobno spremljanje več kot 5.000 TV-naslovov. Aplikacija nudi tudi sodobne uporabne funkcionalnosti, med drugim avtomatsko predvajanje epizod naprej, shranjevanje priljubljenih vsebin, hitro predvajanje risank, nadaljevanje z ogledom na drugih napravah, dovršen starševski nadzor, sezname priporočenih vsebin in upravljanje z naprednimi pametnimi daljinskimi upravljalniki.

voyo hisense

Široka izbira na Planetu

Na Planetu gledalce ta teden čakajo oddaje domače produkcije (Milijonar, Preživetje v divjini, Ta teden z Juretom Godlerjem in Pri Črnem Petru), hollywoodske uspešnice (Larry Crowne, Razcepljeni, Šepetati konjem ter Maščevalci), pripravili pa so tudi novost, in sicer drugo sezono serije Črna jadra (Black Sails). Serija, ki je premierno na sporedu na slovenskih televizijah, je na sporedu od torka do četrtka ob 22.30.

jadra

Današnji novosti

Danes, 18. maja 2020, gledalce čakata še dve novosti – na programu 24 Kitchen bo ob 13. uri premierno na sporedu druga sezona oddaje Jamie: S kuhanjem sproščeno naprej, na FOX-u pa bo ob 22. uri na sporedu 1. sezona serija FBI: Najbolj iskani.

jamie oliver

Intervju

katarina klemenc
28. 11. 2020

Z mag. Katarino Klemenc, direktorico korporativnega komuniciranja Novartisa v Sloveniji…

snapchat
16. 11. 2020

Tako trdi Samuel Bevan, mednarodni vodja za nove trge in poslovne rešitve pri Snapchatu,…

timotej gala
14. 11. 2020

Httpool letos praznuje že dvajsetletnico delovanja in ob tej priložnosti smo se…

Naši avtorji