slimfit
Opaženo

SlimFit in VitaDetox v Termah Šmarješke Toplice

Terme Krka v novi komunikacijski akciji predstavljajo programe wellnessa SlimFit in VitaDetox v Termah Šmarješke Toplice. Glavno vlogo v akciji, ki je delo interne ekipe, igra Iva Krajnc Bagola.

Kratek opis akcije: Izhodišče akcije s krovnim sloganom »Včasih potrebujete le malo spodbude« je dejstvo, da vsakodnevne preobremenitve in neustrezen življenjski slog lahko poslabšajo počutje in zdravje. Neravnovesje se najprej pokaže pri telesni teži, videzu, spanju, zbranosti in razpoloženju, kmalu pa pusti posledice tudi na drugih področjih fizičnega in psihičnega zdravja.

Osrednji obraz akcije je igralka Iva Krajnc Bagola, ki se je s posledicami stresa in celo z izgorelostjo soočila neposredno, v svoji družini, poleg tega pa se zaradi svojega poklica zaveda, kako pomembno je skrbeti za svoje dobro počutje. Sporoča, da si je dobro vzeti čas zase, uživati v okusnih in zdravih jedeh ter v razvajanju in naravi kot tudi upoštevati nasvete strokovnjakov.

Elementi akcije: televizijski oglas, digitalno oglaševanje, aktivacija na družbenih omrežjih, tiskani oglasi,interno glasilo, neposredna pošta

Predstavnik naročnika: Matej Jordan

Kreativna rešitevin tekstopisje: Jana Kovačič Petrovič

Oblikovalec: Danilo Kesić

Fotograf/ilustrator: Primož Bregar

Produkcijska hiša: Terme Krka

Režiserinsnemalec: Bojan Dovrtel

Medijska agencija: PHD

Trajanje akcije: od 15. januarja do 31. marca 2020

Intervju

Maja Čander
10. 07. 2020

Maja Čander se je po dolgih letih novinarske kariere podala na samostojno pot in…

emir mušić
03. 07. 2020

O tem, kako so se pri Šport TV-ju odzvali na krizne razmere in njihovih programskih…

Marian Salzman
20. 06. 2020

Za Marian Salzman, podpredsednico za globalno komuniciranje v družbi Philip Morris…

Če blagovna znamka v javnosti razlaga o svojih skrbeh, v resnici pa izkorišča delavce, se bo to tudi razvedelo. Gre za preprost etos: ljudje so na…

Naši avtorji