aleja
Opaženo

Opazili smo: V srcu pozitivni

Ponovno zaprtje številnih dejavnosti vpliva tudi na trgovce. Številni, med njimi tudi ALEJA, kljub temu ostajajo pozitivno naravnani in k temu pozivajo tudi svoje obiskovalce.

Kljub protikoronskim ukrepom nakupovalno središče ALEJA ostaja odprto, obratuje pa v omejenem obsegu in s prilagojenim delovnim časom. Ker jim v tem času največ pomenita zdravje in dobro počutje njihovih obiskovalcev, so se nanje spomnili z lepim sporočilom na velikih plakatnih površinah v neposredni bližini ALEJE. »Ostanite negativni, a v srcu pozitivni,« so zapisali in s tem poskušali polepšati dan mimoidočim.

»Opažamo, da so ljudje zaradi situacije, v kateri se nahajamo, vedno bolj pod stresom oz. prestrašeni. Res ne moremo reči, da je to najbolj pozitivno obdobje, zato smo želeli s tem sloganom državljane in s tem tudi naše obiskovalce predramiti. Ko ljudje preberejo te besede, jih mogoče zdramijo, potem pomislijo in dobijo asociacijo na resnično stanje. Z drugim delom slogana pa želimo vsakega od nas opomniti, da je samo od nas odvisno, ali bomo na stvari gledali pozitivno, širili pozitivne misli in energijo ali ne. Želimo, da ljudje v tem času ostanejo močni in v srcu pozitivni. Že ob omembi besede ALEJA želimo spodbuditi asociacijo na nekaj prijetnega, lepega, predvsem pa varnega. V našem nakupovalnem središču sta na prvem mestu varnost in higiena, prav zaradi naše velikosti pa lahko v tem času zagotavljamo nadstandardne ukrepe, saj so varnostne razdalje resnično lahko dovolj velike, kar še dodatno vpliva na popolno in varno izkušnjo obiskovalcev,« je za MM povedala Klavdija Miklavžin Javornik, vodja marketinga v ALEJI.

Intervju

goričan
03. 12. 2020

Predsednik žirije tekmovanja Outstanding, ki nagrajuje presežke v zunanjem oglaševanju,…

katarina klemenc
28. 11. 2020

Z mag. Katarino Klemenc, direktorico korporativnega komuniciranja Novartisa v Sloveniji…

snapchat
16. 11. 2020

Tako trdi Samuel Bevan, mednarodni vodja za nove trge in poslovne rešitve pri Snapchatu,…

Naši avtorji