nik spar
Opaženo

Opazili smo: Spar Slovenija z Nikom Škrlecem za boljši jutri

Spar Slovenija predstavlja osveščevalni projekt »Z Nikom za boljši jutri«, v katerem sporočajo, da lahko v Sparovih trgovinah marsikaj nakupite v lastno embalažo in s tem prispevate k čistejšemu okolju.

V podjetju Spar Slovenija so prepričani, da lahko trgovci z ekološko naravnanostjo in umeščanjem okolju prijaznejše embalaže v ponudbo pomembno prispevajo k varovanju okolja in spremembi navad potrošnikov. V sklopu projekta »Skupaj za manj plastike« zmanjšujejo količine plastične embalaže v izdelkih lastne znamke, uporabljajo biorazgradljive materiale in spodbujajo večkratno uporabo embalaže.

V svojih trgovinah omogočajo tudi nakupe brez embalaže oziroma z lastno embalažo. »Pomena trajnostnega ravnanja se vedno bolj zavedajo tudi kupci, zato so naša prizadevanja na področju zmanjšanja količine odpadkov zelo dobro sprejeli – tudi ob pomoči osveščevalnih projektov, kot je »Z Nikom za boljši jutri«. Veseli smo, da je Nik pristal na sodelovanje v projektu. Takoj je prepoznal njegovo pomembno sporočilo in svojo vlogo pri projektu, ki mu je pisan na kožo,« so povedali za MM in dodali, da je Nik zagovornik trajnostnega načina življenja in že sam aktivno promovira zmanjševanje uporabe plastike, kot eko potapljač pa se udeležuje tudi potapljaških čistilnih akcij. Še posebej pa jim je všeč, ker je pristen in ljudje resnično spoštujejo njegovo mnenje in koristne nasvete.

Naslovnica 479

Naroči se na MM in prihrani do 30%!

Intervju

zoran gabrijan
15. 05. 2021

Z Zoranom Gabrijanom, kreativnim direktorjem v Futuri DDB, smo se poglobili v proces…

stabej
10. 05. 2021

Podcast, podkast ali poddaja? Kdaj je smiselno sloveniti nove (tehnološke) izraze? Kako…

login
22. 04. 2021

Če vas zanima odgovor na zgornje vprašanje, si preberite roman Iza in samorog, v katerem…

Naši avtorji