supernova
Opaženo

Opazili sMMo: Qlandia je po novem Supernova

Nakupovalna središča Qlandia so letos postala del skupine Supernova in v poletnih dneh dobivajo novo podobo.

Skupina Supernova ima po obsežni širitvi v letu 2020 v Sloveniji zdaj že 25 nakupovalnih središč, saj se ji je nedavno pridružilo še 7 nakupovalnih centrov Qlandia. »Močna, enotna in mednarodno prepoznavna blagovna znamka Supernova bo s svojo prisotnostjo v skoraj vseh slovenskih regijah dodatno okrepila svoj položaj, kjer do zdaj ni bila prisotna,« pravi Paul Merdzo, direktor skupine Supernova. Po njegovih besedah ima Supernova že zdaj visoko prepoznavnost in ugled v ljubljanski regiji ter na primorskem in v mariborskem okolišu, z novimi okrepitvami pa želijo svoj položaj krepiti tudi drugod po Sloveniji.

V poletnih dneh bodo vsi nakupovalni centri Supernova Qlandia zaživeli v novi podobi. Od sedmih nakupovalnih centrov imajo nov napis na pročelju oziroma strehi, ki se odmika od prepoznavne oranžne barve Qlandie, zdaj tri središča, do sredine avgusta pa se bodo v novi podobi na ogled postavila še preostala štiri. (Na fotografiji je nakupovalno središče Supernova Qlandia v Kamniku).

 

Intervju

dali
24. 07. 2020

Dali Bungič je del agencije Luna že dve tretjini njenega obstoja. V njej je začela kot…

Ozrli smo se na doslej prehojeno pot Lune, se dotaknili tako njenih vzponov kot tudi padcev in se posvetili tudi odnosu med »čustvi in številkami«,…

Maja Čander
10. 07. 2020

Maja Čander se je po dolgih letih novinarske kariere podala na samostojno pot in…

Petčlanska ekipa agencije v prvi vrsti stavi na kakovostne vsebine, ki jih zagotavlja preplet njihovih raznolikih znanj, veščin in izkušenj.

emir mušić
03. 07. 2020

O tem, kako so se pri Šport TV-ju odzvali na krizne razmere in njihovih programskih…

Športne televizije smo bile med najbolj prizadetimi dejavnostmi, saj je bila naša osnovna dejavnost, t. i. core business, prekinjena praktično po…

Naši avtorji