emporium
Opaženo

Mesec italijanske mode v Emporiumu

18. maja 2021 se je s spletno modno revijo začel Mesec italijanske mode, ki poteka v trgovinah Emporium in Galerija Emporium ter na Emporium.si.

Kratek opis akcije: Podjetje Magistrat International, ki upravlja omenjene trgovine, je v sodelovanju z italijanskim ministrstvom za zunanje zadeve in Italian Trade Agency organiziral Mesec italijanske mode. »S tem smo se želeli pokloniti modnim in elegantnim ženskam, ki s svojo drznostjo, modnim zanosom in omikanostjo postavljajo slovenski svet mode ob bok svetovnim prestolnicam Milanu, Parizu, New Yorku in Londonu,« pravijo.

Zasnovali so vsekanalno oglaševalsko akcijo, ki bo potekala do 17. junija 2021. V njej preko klasičnih in digitalnih kanalov nagovarjajo modne zanesenjake in jih vabijo, da obiščejo spletno trgovino Emporium.si ter trgovini Emporium v BTC-ju in Galerijo Emporium. Spletni del akcije, ki jo upravlja agencija W3B, je zaradi prilagodljivosti spletnih platform razdeljen na štiri glavne dele – faza zavedanja (awareness), ki poteka ves čas, in treh taktičnih kampanj, ki ciljno in produktno nagovarjajo porabnike v posameznih časovnih intervalih Meseca italijanske mode. Koncept oglaševalske akcije in vizualne rešitve so pripravili v agenciji Herman & partnerji.

emporium1

emporium2

emporium3

Elementi akcije: televizijski, radijski in tiskani oglasi, spletno oglaševanje, oglaševanje na prodajnih mestih, zunanje oglaševanje, modna revija, dogodki v trgovinah

Predstavnici naročnika: Katja Kostelec in Nina Vipotnik

Kreativni direktor: Uroš Goričan

Direktorica projektov: Glorija Petek

Produkcija: Thenvision

Producent: Den Baruca

Umetniška direktorja: Den Baruca in David Fartek

Direktor fotografije: Dražen Štader

Fotografinja: Mimi Antolovič

Digitalni strateg v agenciji: Denis Jakin (W3B)

Vodja projekta v agenciji in tekstopiska: Maja Šorli Jakin (W3B)

Oblikovalki: Ivana Turk in Eva Šarec (W3B)

481

Naroči se na MM in prihrani do 30%!

Intervju

pesek
31. 07. 2021

Filipa Peska je pot od prodajalca in »glasnega« mladeniča na družbenih omrežjih zanesla v…

bla
24. 07. 2021

Renata in Sandi Novak, partnerja tako zasebno kot tudi poslovno, sta se po letih…

bla
23. 07. 2021

Mlada mariborska podjetnica Iva Rat je pred štirimi leti za božične praznike prijateljem…

Menim, da je naš trg ves svet. Povsod so posamezniki, ki jih je potrebno opomniti na to, kako čudoviti so. Da se sprejmejo v raznolikosti, ki nam je…

Naši avtorji