z
Opaženo

Kotányi odkriva, kako dobro Slovenci žarimo

Kotányi in Rubikon GRAL predstavljata novo poletno kampanjo, v kateri s pomočjo Mateja Stipaniča, strokovnjaka za pripravo in peko mesa na žaru, nagovarjata »žar-mojstre«.

Kratek opis akcije: Suh piščanec in gumijasta tagliata? Ne, hvala! Znamo speči mehke in sočne piščančje prsi? Kdaj pa začiniti steak - pred ali po peki? Kotányi je to poletje prepoznal izzive, s katerimi se soočajo Slovenski žar mojstri. V sodelovanju z agencijo Rubikon GRAL, v tej žar sezoni izobražujemo in spodbujamo slovenske navade žarjenja. Z enostavnimi triki lahko to poletje vsi domači žar mojstri resnično navdušijo in pripravijo popolno žar meso, začinjeno z začimbnimi mešanicami Kotányi Grill. »Z Matejem Stipaničem, strokovnjakom za pripravo in peko mesa na žaru, smo ustvarili serijo petih videoposnetkov, v katerih razkrivamo, kako lahko tudi še tako običajen kos mesa, kot so piščančje prsi, spečemo popolno. Za piko na i in največ okusa pa uporabimo začimbne mešanice Kotányi Grill,« pojasnjujejo pri agenciji.

Elementi akcije: družbena omrežja, YouTube

Predstavnik naročnika: Matic Zemljič

Vodja projekta v agenciji: Tara Urbančič

Idejna zasnova: RUBIKON GRAL

Čas trajanja akcije: julij - avgust 2024

z

Intervju

Življenje z znaMMkami
24. 03. 2025

Rubrika Življenje z znaMMkami je ena najbolj branih v MM-u, zato jo objavljamo tudi na…

»Dobro poslovno partnerstvo pomeni sodelovanje in skupno grajenje prihodnosti blagovnih znamk. Pomeni iskren odnos, ki temelji na medosebnem…

zz
22. 03. 2025

Mateja Vovk Lubej, RRP menedžerka v Sloveniji pri podjetju JTI: »V hitro spreminjajoči se…

Ključni so trije elementi: skupni cilji, dostop do realnih podatkov in odprta komunikacija. V JTI vlagamo v digitalna orodja, ki omogočajo takojšen…

raw
12. 03. 2025

Minuli konec tedna smo obiskali otvoritev .raw laba, marketinške agencije, laboratorija…

Raw sami vidimo bolj kot laboratorij za znamke in ideje. Zakaj laboratorij? Ker ves čas inoviramo, iščemo nove rešitve, načine in poskušamo biti v…

Naši avtorji