httpool snap
Opaženo

Httpool odslej zastopa tudi Snapchat, in sicer na 15-ih evropskih trgih

Snapchat, ena od vodilnih komunikacijskih platform z več kot 229 milijoni dnevno aktivnih uporabnikov, je imenoval Httpool za svojega zastopnika na 15-ih evropskih trgih, vključno s Slovenijo.

Httpool tako prevzema predstavništvo za oglaševanje na Snapchatu v Avstriji, Švici, na Finskem, Poljskem, v Romuniji, Grčiji, Sloveniji, Bolgariji, Litvi, Latviji, Estoniji, na Češkem, Slovaškem, Madžarskem in Hrvaškem. »Novo partnerstvo je za Httpool dodatno priznanje, da podjetje ostaja zanesljiv in zaupanja vreden partner vodilnih svetovnih medijskih platform,« so povedali v Httpoolu, podjetjem z zametkom v Sloveniji, ki danes deluje na več kot 30-ih trgih in je tudi uradni zastopnik za Facebook, Twitter, LinkedIn in Spotify.

Prava orodja in storitve za agencije in blagovne znamke

»Navdušeni smo nad to izjemno priložnostjo za sodelovanje s Snapchatom. Agencije in blagovne znamke so se zaradi spremenjenih razmer na trgu znašle v zahtevni situaciji. Odločeni smo, da jim bomo pomagali doseči vse tiste ciljne skupine, ki zdaj uporabljajo pametne telefone več kot kadar koli prej,« je dejal Timotej Gala, namestnik direktorja Httpoola. »Potrudili se bomo, da bomo agencije in blagovne znamke opremili s pravimi orodji in ponudili tiste storitve, ki jim bodo pomagale, da se znajdejo, obrnejo trende v svojo smer in dosežejo izjemne rezultate.«

Yabs Macauley, vodja globalnega partnerstva za Evropo in Afriko pri Snapchatu, pa je izrazil svoje zadovoljstvo nad tem, da so partnerstvo s Httpoolom še nadgradili in razširili na nove trge. »Httpool ima ogromno znanja in izkušenj, zato verjamemo, da se bodo popolnoma posvetili strankam in jim učinkovito svetovali glede optimizacije rezultatov na platformi Snap,« je prepričan.

Zanesljivo merjenje in ciljanje

Snapchat sicer ponuja zanesljivo merjenje in ciljanje za vse oglaševalce. Ti prejmejo vpoglede v podrobnosti prikazov, dopolnitev, eCPM, eCPV itd. Prav tako lahko vidijo rezultate in druge podrobnosti svojih filtrov, kot so swipe, ogledi, delitve, doseg in hitrost deljenja. Ponuja tudi več vnaprej pripravljenih ciljnih skupin za oglaševalce, kot so Snapove kategorije za življenjski slog, Snap Audience Match (SAM) ter ciljne skupine na podlagi starosti, spola, lokacije, naprave in ponudnika mobilnih storitev.

 

Intervju

dali
24. 07. 2020

Dali Bungič je del agencije Luna že dve tretjini njenega obstoja. V njej je začela kot…

Ozrli smo se na doslej prehojeno pot Lune, se dotaknili tako njenih vzponov kot tudi padcev in se posvetili tudi odnosu med »čustvi in številkami«,…

Maja Čander
10. 07. 2020

Maja Čander se je po dolgih letih novinarske kariere podala na samostojno pot in…

Petčlanska ekipa agencije v prvi vrsti stavi na kakovostne vsebine, ki jih zagotavlja preplet njihovih raznolikih znanj, veščin in izkušenj.

emir mušić
03. 07. 2020

O tem, kako so se pri Šport TV-ju odzvali na krizne razmere in njihovih programskih…

Športne televizije smo bile med najbolj prizadetimi dejavnostmi, saj je bila naša osnovna dejavnost, t. i. core business, prekinjena praktično po…

Naši avtorji