eurospin
Opaženo

Eurospinovi filmski napovedniki

Eurospin se predstavlja z novo oglaševalsko akcijo, v kateri vsebinski poudarek blagovne znamke predstavljajo v obliki napovednikov za filme različnih žanrov.

Kratek opis akcije: Eurospin štiri ključne vsebinske poudarke svoje znamke – svežo hrano, lastno linijo blagovnih znamk, najboljše razmerje med kakovostjo in ceno ter italijanski izvor – predstavlja v obliki štirih napovednikov za filme različnih žanrov. Vsakega so naslovili v slogu znanega filma izbranega žanra. Oglasi tako simulirajo komunikacijo ob izidu filma, plakati v obliki filmskih plakatov, televizijski in radijski oglasi pa kot filmski napovedniki. Zgodba akcije je »zapakirana« v glavno sporočilo »Vsak dan v Eurospinu«, kar odraža podobnost s filmskim »Kmalu v kinu«, in govori, da lahko vse filme doživimo z nakupovanjem v Eurospinu.

»Vsak par, vsaka družina živi svoj film. Takšne in drugačne filmske zgodbe ustvarimo tudi s kupljenimi izdelki v Eurospinu. Pa naj bo to večerna napetost, ko želi ženska svojega partnerja razorožiti s svežimi sestavinami ali pa ko se moški odloči stopiti v boj s sestavinami, da ustvari najokusnejše kosilo,« so povedali pri Eurospinu.

eurospin2

Elementi akcije: televizijsko oglaševanje, zunanje oglaševanje, radijski oglasi in digitalno oglaševanje

Predstavnici naročnika: Natalija Pagon Sever (vodja marketinga) in Nika Mavrič

Kreativna zasnova: Ginger Communication Hub

Produkcijska hiša: Idejalisti

Režiser: Jure Matjažič

Fotograf: Matevž Kostanjšek

Medijska agencija: Medialog

Trajanje akcije: od 23. januarja 2020 dalje

Intervju

Maja Čander
10. 07. 2020

Maja Čander se je po dolgih letih novinarske kariere podala na samostojno pot in…

emir mušić
03. 07. 2020

O tem, kako so se pri Šport TV-ju odzvali na krizne razmere in njihovih programskih…

Marian Salzman
20. 06. 2020

Za Marian Salzman, podpredsednico za globalno komuniciranje v družbi Philip Morris…

Če blagovna znamka v javnosti razlaga o svojih skrbeh, v resnici pa izkorišča delavce, se bo to tudi razvedelo. Gre za preprost etos: ljudje so na…

Naši avtorji