enostavno
Opaženo

EnoStavno zabavno – Športna loterija

Športna loterija je v sodelovanju z agencijo Pristop preko zabavnih možnosti za zmago, posutih z bleščicami, nagovarjala k oddaji napovedi za zmagovalca Evrovizije.

Kratek opis akcije: »Evrovizija je marsikaj. Je tisto tekmovanje, ki ga »nihče ne spremlja«, vendar o njem vsi vedo vse. Je svetovni dogodek, kjer blestijo dodelane koreografije, izvajalci z nenavadnim okusom za estetiko, konfeti, ogenj, laserji, solze sreče na odru. In čeprav stavnice budno spremljajo vsakršne spremembe, se na finalni večer Evrovizija velikokrat predstavi s popolnim preobratom in presenčenjem. A ne glede na leto, vsako leto zmaga – zabava,« pravijo v  Športni loteriji, kjer so letos prvič omogočili, da je lahko vsak svojo teorijo preizkusil v praksi in stavil na svojega evrovizijskega favorita.

Zato so za mešalno mizo oglaševalske akcije najprej postavili slogan »EnoStavno zabavno«, na spremljevalnih vokalih pa so se v oglasih zvrstile zabavne statistike, ki so se prilagajale formatom in povezovale splošno znane zabavnosti iz evrovizijske zgodovine ter možnosti za uspeh pri stavah. Tako so sodelujoči imeli 100 % možnosti, da ujamejo oglase na spletu, valovih Radia 1, družbenih omrežjih in prodajnih mestih po vsej Sloveniji.

Predstavnika naročnika: Tjaša Corn Fortin in Branko Lević

Vodja projekta: Nika Perovšek

Svetovalki za odnose z javnostmi: Tina Hrastnik in Melita Župevc

Kreativna direktorica: Mirka Modrinić

Tekstopisca: Peter Zabret in Tit Lončar

Umetniški direktor: Matija Kocbek

Oblikovalka: Sara Sešlar Naraks

Izvedbeni oblikovalec: Uroš Krašovec

481

Naroči se na MM in prihrani do 30%!

Intervju

pesek
31. 07. 2021

Filipa Peska je pot od prodajalca in »glasnega« mladeniča na družbenih omrežjih zanesla v…

bla
24. 07. 2021

Renata in Sandi Novak, partnerja tako zasebno kot tudi poslovno, sta se po letih…

bla
23. 07. 2021

Mlada mariborska podjetnica Iva Rat je pred štirimi leti za božične praznike prijateljem…

Menim, da je naš trg ves svet. Povsod so posamezniki, ki jih je potrebno opomniti na to, kako čudoviti so. Da se sprejmejo v raznolikosti, ki nam je…

Naši avtorji