PRPR
Dogodki

Med slovenskimi prejemniki nagrad PRO.PR Ksenija Benedetti, Judita Vrečar in Boris Črnič

Organizatorji regijske konference za odnose z javnostmi PRO.PR bodo tudi letos nagradili komunikacijske strokovnjake za njihov prispevek k razvoju stroke.

Slovenski dobitniki nagrad so Ksenija Benedetti (Univerza na Primorskem), Judita Vrečar (Steklarna Rogaška) in Boris Črnič (Narodni dom Maribor, Festival Lent).

 

Nagrade PRO.PR podeljujejo posameznikom, ki so na poseben način prispevali k razvoju in promociji odnosov z javnostmi. Letos bo ta čast doletela 27 komunikacijskih strokovnjakov iz regije in sveta.

»Glavna razlikovalna prednost nagrad PRO.PR je ta, da se za razliko od drugih komunikacijskih nagrad ne osredotočajo na projekte, ampak na posameznike, ki so pogosto spregledani ali pa se jim priznanja podeljujejo na koncu kariere. Za vsakim projektom so posamezniki; strokovnjaki, ki skupaj s svojimi ekipami upravljajo ali povečujejo ugled institucij, podjetij, dogodkov in posameznikov,« je povedal Danijel Koletić, predsednik organizacijskega odbora PRO PR Awards.

Nagrade bodo podelili v sklopu 18. konference PRO.PR, ki bo med 18. in 21. marcem 2020 v Termah Olimia (hotel Breza) v Podčetrtku.

Več o dogodku si lahko preberete tukaj.

Intervju

Življenje z znaMMkami
15. 04. 2024

Rubrika Življenje z znaMMkami je ena najbolj branih v MM-u, zato jo objavljamo tudi na…

Prisegam na humor, igro besed in čustva … »Kupijo« me tudi nizkoproračunski oglasi z dobro idejo.

Madea Mojca Majhen
13. 04. 2024

Konferenco medijskih trendov SEMPL pod okrilljem Media Poola že drugo leto zapored…

»Zame so edini pravi dogodki še vedno tisti, kjer si ljudje stisnejo roko in si pogledajo v oči brez vmesnika, kot je računalniški zaslon,« pravi…

grace
12. 04. 2024

Z Grace Andrews, direktorico marketinga pri podkastu The Diary of CEO, ki bo nastopila na…

The Diary of CEO smo že od začetka obravnavali kot oddajo in ne kot podkast, kar pomeni, da za vsako epizodo ustvarimo filmskemu podoben napovednik.

Naši avtorji