• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Delovna mesta tedna

Tudi zadnji februarski pregled delovnih mest tedna je pester. Tokrat delodajalci iščejo predvsem strokovnjake za digitalni marketing.

Digitalna agencija Epic zaposli strokovnjaka za digitalni marketing (m/ž) za upravljanje družbenih omrežij, vodenje oglaševalskih akcij (Google AdWords in Facebook Advert Manager) in spremljanje analitike (Google Analytics). Vaše prijave pričakujejo na elektronski naslov [email protected], več informacij o delovnih nalogah pa najdete na spletni strani agencije.

Agencija CNJ digital išče kar šest novih sodelavcev. In sicer v svoje vrste vabijo vodjo projektov (m/ž), asistenta vodje projektov (m/ž), digitalnega oblikovalca (m/ž), razvijalca (m/ž) in mlajšega razvijalca za operacijski sistem iOS (m/ž) ter mlajšega strojnega inženirja (m/ž) za polovični delovni čas. Vse zainteresirane vabijo, da stopijo v kontakt z agencijo prek elektronskega naslova [email protected] s pojasnilom zakaj so oni najboljši kandidat za to delovno mesto in povezavo do morebitnega portfelja

Nova KBM nudi priložnost vodji marketinga (m/ž). Glavne odgovornosti kandidata bodo med drugim marketinška podpora produktom in segmentom poslovanja,načrtovanje integriranih marketinških kampanj in spremljanje konkurence ter trendov poslovnega področja. Prijave sprejemajo do 7. marca 2018 preko spletne strani, kjer najdete tudi več informacij o delovnem mestu.

Špica International v svojo sredino vabi kreativnega vodjo marketinga (m/ž), ki bo odgovoren za snovanje kampanj za ciljne segmente uporabnikov in potencialnih kupcev, prepoznavnost podjetja v medijih in ostale aktivnosti na področju odnosov z javnostmi. Prijave pošljite na elektronski naslov [email protected], več o delovnem mestu in nalogah pa si lahko preberete na spletni strani podjetja.

Podjetje Pharma Linea, ki se ukvarja s proizvodnjo prehranskih dopolnil, v svoje vrste vabi sodelavca za marketing in odnose z javnostmi (m/ž), ki bo skrbel za usklajeno celostno grafično podobo, upravljanje s podobo in vsebinami spletne strani in pripravo komunikacijskih sporočil. Prijave sprejemajo prek zaposlitvenega portala MojeDelo.com, kjer so tudi podrobnejše informacije o delovnem mestu.

SelectBox, ki se ukvarja s prodajo darilnih paketov, zaposli asistenta v marketingu (m/ž) za pisanje besedil, urejanje dokumentacije, pomoč pri organizaciji dogodkov, izvedbi oglaševalskih akcij in pripravo poročil. Prijavite se lahko na elektronskem naslovu [email protected], več informacij o delovnem mestu pa najdete na zaposlitvenem portalu MojeDelo.com.

Svetovalno podjetje Rdeči oblak v svoje vrste vabi tekstopisca (m/ž) za pisanje in urejanje najrazličnejših besedil ter pripravo vsebinskih zasnov. Prijave sprejemajo do 16. marca 2018 na elektronskem naslovu [email protected], več o delovnem mestu pa si lahko preberete na zaposlitvenem portalu MojeDelo.com.

Tehnološko podjetje Visionect išče tri nove sodelavce. In sicer zaposlijo upravljavca družbenih omrežij in ustvarjalca vsebin (m/ž), digitalnega in spletnega strokovnjaka za celostne rešitve (m/ž) in strokovnjaka za marketing (m/ž).