• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Delovna mesta tedna

V zadnjem avgustovskem pregledu delovnih mest tedna najdete izzive s področja oblikovanja, vodenja projektov, upravljanja družbenih omrežij in odnosov z javnostmi. Zaposlujejo Publicis Slovenia, Futura DDB, ENKI, Lin&Nil, Zavarovalnica Triglav in Bayer.

Oglaševalska agencija Publicis Slovenia k sodelovanju vabi direktorja projektov (m/ž) za vodenje in upravljanje regijskih oglaševalskih in izkušenjskih akcij za lokalne in globalne naročnike. Ponujajo vsakodnevno ustvarjanje, bogate izkušnje in strokovno znanje agencije. Iščejo pa ambiciozno, neustrašno in prijetno osebo, ki bo dopolnila ekipo. Prijave pošljite do 8. septembra na elektronski naslov [email protected]

Futura DDB išče izvedbenega oblikovalca (m/ž) z znanjem programov Photoshop, Illustrator in Indesign. Prijave do 1. septembra 2017 pošljite na elektronski naslov [email protected]

Digitalna agencija ENKI v svojo sredino vabi spletnega načrtovalca oziroma oblikovalca (m/ž). Prijave in portfelj pošljite na elektronski naslov [email protected].

Oglaševalska agencija AdStar išče strokovnjaka za oglaševanje na Facebooku (m/ž) in grafičnega oblikovalca (m/ž).

Lin&Nil išče dva sodelavca na področju upravljanja z družbenimi mediji in odnosov z javnostmi (m/ž). Delo vključuje sodelovanje z mediji, pisanje, organizacijo dogodkov in nastopanje. Prijave sprejemajo do 4. septembra 2017 na elektronskem naslovu [email protected] oziroma zaposlitvenem portaluMojeDelo.com.

Zavarovalnica Triglav zaposli samostojnega strokovnega sodelavca za grafično oblikovanje (m/ž). Delovne naloge obsegajo izvedbeno oblikovanje pri izvedbi prodajnih in korporativnih projektov, oblikovanje tiskovin in drugih gradiv za samostojne projekte namenjene zunanjemu in notranjemu komuniciranju in oblikovanje promocijskih izdelkov.Prijave sprejemajo do 29. avgusta 2017 na spletni strani podjetja.

Tiskarna Gorenjski tisk nudi zaposlitev vodji projektov (m/ž), ki bo odgovoren za pripravo projektov, tehnološke dokumentacije in analiz donosnosti projektov. Prijavite se lahko preko zaposlitvenega portala MojeDelo.com.

Farmacevtsko podjetje Bayer ima razpisano delovno mesto za regionalnega produktnega vodjo (m/ž). Kandidat bo sodeloval pri načrtovanju, spremljanju, izvajanju in oceni oglaševanja v medijih, promocij za kupce in pospeševanje prodaje ter odnosov z javnostmi. Prijave v izključno angleškem jeziku sprejemajo do 7. septembra 2017 prek ozaposlitvenega portala MojeDelo.com.