webinar 1
Dogodki

Webinar: Osnove digitalne dostopnosti za komunikatorje

INUK inštitut vabi na brezplačen webinar o digitalni dostopnosti, kjer bo govora tudi o tem, kako lahko izboljšate dostopnost in uporabniško izkušnjo z vašimi digitalnimi produkti in storitvami za vse uporabnike.

Webinar je namenjen vsem komunikatorjem, še posebej pa vsem, ki pri svojem delu pripravljate digitalne vsebine oz. skrbite za spletna mesta, pa tudi vsem tistim, ki pripravljate komunikacijske strategije, načrtujete digitalne aktivnosti, produkte in storitve ali ste odgovorni za izpolnjevanje zahtev Zakona o dostopnosti spletišč in mobilnih aplikacij (ZDSMA).

Registracija na webinar je mogoča tu.

484

Naroči se na revijo MM in prihrani do 30%!

Intervju

moynihan
09. 10. 2021

Med številnimi uglednimi mednarodnimi govorci na festivalu kreativnosti Zlati boben bo…

Neuspeh se pogosto stigmatizira in redko slavi kot učna izkušnja. Posledično mnogi odrasli in otroci nimajo zdravega odnosa do neuspeha ali tveganja.

roman
08. 10. 2021

Ob tridesetletnici delovanja agencije Votan komunikacije smo se pogovarjali z njenim…

Filozofije, ki stoji že 30 let, tako kot ne menjaš konja, ki zmaguje, ne gre spreminjati. Pri nas je na prvem mestu kultura, tako v medčloveških kot…

škrabec 2
06. 10. 2021

»Če bi v Evropi za 10 % povečali delež na novo zgrajenih hiš iz lesa, bi količino CO2…

Prepričani smo, da lahko preko paviljona predstavimo tip lesene gradnje, ki vsebuje vsa trajnostna načela, se zmore prilagajati še tako zahtevnim…

Naši avtorji