frodX
Dogodki

Webinar: Kaj lahko AI že danes uredi za vaš marketing in vaše stranke?

Postopoma vstopamo v ero brez piškotkov, ko postaja analitika za spremljanje učinkovitosti oglaševanja bistveno slabše pregledna oz. neprimerljivo kompleksnejša. Istočasno se postopoma ukinjajo oglaševalski mehanizmi, ki so bili do nedavnega možni in so tudi odlično delovali.

Obstoječi D2C-ponudniki so posledično zelo verjetno pred spremembo poslovnega modela, kjer bo nujen večji poudarek na rasti z up-sell košaricami in ponovitvami nakupov obstoječih strank ali celo naročniško prodajo za replenishment produkte. Tovrstna transformacija bo zahtevala uvedbo novih pristopov in novih tehnologij, obenem pa tudi poseg v produktni portfelj, da bo izkušnja stranke na ravni, da bo stranke sploh mogoče nagovarjati k ponakupu.

Kako se učinkovito lotiti takšne transformacije in katere tehnologije bodo na poti ključne? O tem bo govora na webinarju, na katerem bosta svoje bogate izkušnje o tem, kako začeti s spremembo poslovnega modela z udeleženci delila Igor Pauletič in Andrej Bergant.

Več na spletni strani. 

491

Naroči se na revijo MM in prihrani do 30%!

Intervju

bla
26. 05. 2022

Pierre-Olivier Cimon, vodja projektnega razvoja v hrvaškem podjetju Rimac Technology,…

Mate Rimac je tam, kjer je, z razlogom. Je prizemljen genij z velikim srcem. Sodelavce navdihuje tako s tehnološko vizijo kot tudi z vodenjem.

bla
24. 05. 2022

Ekipa pod vodstvom režiserja Mateja Rimaniča je na letošnjem kanskem filmskem festivalu…

Zdaj ko smo se vrnili iz Cannesa, nam je teža tega dosežka že veliko bolj oprijemljiva, ampak mislim, da lahko govorim za celotno ekipo, ko rečem, da…

tedx
24. 05. 2022

Ekipa TEDxLjubljana je po dveh letih ponovno organizirala dogodek v živo, in sicer pod…

Kot vemo, prepoznavnost blagovne znamke raste, če produkt, v našem primeru dogodek, povečuje svojo kakovost. Prav temu se najbolj posveča ekipa…

Naši avtorji