danD
Dogodki

DanD

Vse se seli na družbena omrežja. Marketing, prodaja, zaposlovanje in iskanje talentov, komuniciranje s kupci, interno komuniciranje ... Najbolj iskani poklic leta 2021 na MM je bil UDO-SMM, upravljavec družbenih omrežij oziroma social media manager. Če nam sporočite eno podjetje, v katerem nimajo sodelavca za upravljanje družbenih omrežij, vam plačamo pivo.  

Družbena omrežja se pri tem razvijajo z veliko hitrostjo. Dan družbenih omrežij DanD bi morali pravzaprav izvajati vsakega pol leta, če bi želeli predstaviti novosti in primere uspešnih praks. 

Torej? 24. marca 2022 se nam pridružite na prvem Dnevu družbenih omrežij DanD 2022, na katerem bomo v tik tak hitrem ritmu govorili o uspešnem upravljanju družbenih omrežij za podjetja v letu 2022.  

Predstavili bomo novosti vseh osrednjih družbenih omrežij, pregledali svetovne trende in spoznali primere uspešnih praks slovenskih podjetij na domačem in mednarodnem trgu.

Dan družbenih omrežij bo potekal od 9. do 16. ure. Predavanja bodo kratka in vsebinsko bogata.

Želiš, da te o pripravah, predavateljih in vsebinah redno obveščamo? Prijavite se lahko na povezavi.

491

Naroči se na revijo MM in prihrani do 30%!

Intervju

bla
26. 05. 2022

Pierre-Olivier Cimon, vodja projektnega razvoja v hrvaškem podjetju Rimac Technology,…

Mate Rimac je tam, kjer je, z razlogom. Je prizemljen genij z velikim srcem. Sodelavce navdihuje tako s tehnološko vizijo kot tudi z vodenjem.

bla
24. 05. 2022

Ekipa pod vodstvom režiserja Mateja Rimaniča je na letošnjem kanskem filmskem festivalu…

Zdaj ko smo se vrnili iz Cannesa, nam je teža tega dosežka že veliko bolj oprijemljiva, ampak mislim, da lahko govorim za celotno ekipo, ko rečem, da…

tedx
24. 05. 2022

Ekipa TEDxLjubljana je po dveh letih ponovno organizirala dogodek v živo, in sicer pod…

Kot vemo, prepoznavnost blagovne znamke raste, če produkt, v našem primeru dogodek, povečuje svojo kakovost. Prav temu se najbolj posveča ekipa…

Naši avtorji