danD
Dogodki

DanD

Vse se seli na družbena omrežja. Marketing, prodaja, zaposlovanje in iskanje talentov, komuniciranje s kupci, interno komuniciranje ... Najbolj iskani poklic leta 2021 na MM je bil UDO-SMM, upravljavec družbenih omrežij oziroma social media manager. Če nam sporočite eno podjetje, v katerem nimajo sodelavca za upravljanje družbenih omrežij, vam plačamo pivo.  

Družbena omrežja se pri tem razvijajo z veliko hitrostjo. Dan družbenih omrežij DanD bi morali pravzaprav izvajati vsakega pol leta, če bi želeli predstaviti novosti in primere uspešnih praks. 

Torej? 24. marca 2022 se nam pridružite na prvem Dnevu družbenih omrežij DanD 2022, na katerem bomo v tik tak hitrem ritmu govorili o uspešnem upravljanju družbenih omrežij za podjetja v letu 2022.  

Predstavili bomo novosti vseh osrednjih družbenih omrežij, pregledali svetovne trende in spoznali primere uspešnih praks slovenskih podjetij na domačem in mednarodnem trgu.

Dan družbenih omrežij bo potekal od 9. do 16. ure. Predavanja bodo kratka in vsebinsko bogata.

Želiš, da te o pripravah, predavateljih in vsebinah redno obveščamo? Prijavite se lahko na povezavi.

478-88

Naroči se na revijo MM in prihrani do 30%!

Intervju

bla
20. 01. 2022

Klemen Peternel, direktor družbe Kalmia, poudarja, da NFT nosi pravo vrednost šele takrat…

V svetu blockchaina se vse dogaja s hitrostjo, ki je svetlobna v primerjavi z običajnim svetom, toda tehnologija je vedno bolj preizkušena in postaja…

bla
17. 01. 2022

Z Martino Wanis in Janom Šlambergerjem, zmagovalcema 6. sezone Štartaj Slovenija, smo se…

Če so nam oddaje nekaj pokazale, je to, da slovenski kupci želijo vedeti, od kod izvira hrana, ki jo uživajo.

teržan
15. 01. 2022

Z Darjo Teržan, izvršno direktorico poslovnega področja Donat v Atlantic Grupi, smo se…

»V marketingu se vse začne in v marketingu se vse konča. Kdor v poslovnem svetu tega danes ne razume, bo imel resne težave, morda ne letos, a v…

Naši avtorji