aleja
Dogodki

Aleja odpira svoja vrata

Nakupovalno središče Aleja v ljubljanski Šiški bi moralo svoja vrata odpreti že sredi marca, a so morali otvoritev zaradi epidemije koronavirusa odpovedati oziroma prestaviti.

V Aleji bodo tako prve obiskovalce pozdravili v petek, 8. maja 2020, ko se odpre nekaj trgovin in lokalov. Med njimi bodo trgovina Interspar, drogerija Müller, Big Bang, telekomunikacijski operaterji A1, T2, Telekom Slovenije in Telemach, cvetličarna Gardenia, čistilnica in pralnica Labod, banka Nova KBM, trgovina za male živali Hunter, Čokoladnica Cukrček, Pandora, Hervis s svojo kolesarsko trgovino in po zadnjem odloku vlade tudi kavarne z zunanjimi terasami. V Aleji so to Kavarna Zvezda, Teta Frida in Caffe DeLUXE. Nakupovalno središče bo odprto vsak dan razen nedelje, in sicer od 8. do 20. ure, delovni čas posameznih trgovin in lokalov pa lahko spremljate na spletni strani www.aleja.si.

Za varnost bo poskrbljeno

Iz Aleje so sporočili, da bodo preostali del nakupovalnega središča odpirali skladno z vladnimi usmeritvami in dovoljenji, ki bodo izdani v bližnji prihodnosti. »Vzdušje in izkušnja obiskovalcev našega nakupovalnega središča sta za nas zelo pomembna, zato se trudimo, da kljub trenutnim razmeram obisk nakupovalnega središča poteka čim bolj sproščeno. Skupaj s trgovci in ponudniki storitev se veselimo prvih obiskovalcev, ki jim bomo zagotovili dobro počutje in varnost. Zato smo vpeljali izjemno visoke higienske standarde z rednim razkuževanjem stičnih točk, kot so ročaji ograj in tekočih stopnic ter drugo okovje in gumbi v dvigalih in na bankomatih. Obiskovalcem so na voljo razkužila za roke pred vsakim vhodom v nakupovalno središče in pred vhodom v vsako trgovino oziroma lokal. Vstop v nakupovalno središče bo možen le z masko, da pa bo nakupovanje prijetno in varno, bomo na vhodih spremljali tudi število obiskovalcev,« so med drugim povedali.

Odpirajo se tudi trgovine v drugih nakupovalnih središčih

S ponedeljkom, 4. maja 2020, so se postopoma začele odpirati tudi trgovine v Centru Vič, Cityparku in drugih nakupovalnih središčih. V Cityparku je odprtih že 29 trgovin, gostinskih lokalov in salonov, katerih poslovanje je dovoljeno z vladnimi odloki. Tudi tam zagotavljajo, da je poskrbljeno za izvajanje vseh predpisov in varnostnih navodil.

 

Intervju

jure tovrljan
04. 06. 2020

Da lahko dobra ideja v dobi digitalizacije in globalizacije preseže vse meje, je na…

"Stik z mano so vzpostavila tudi nekatera od podjetij, katerih logotip sem si izposodil. V glavnem so mi čestitali, zanimivo pa je tudi to, da…

steven
25. 05. 2020

To je ključno vprašanje, ki bi si ga moralo v »novi normalnosti« zastavljati vsako…

Razumevanje človeka in ne le stranke ter s tem dodajanje človeške vrednosti je nujna sestavina, da postanete partner v življenju ljudi.

Manca Korelc
25. 05. 2020

Manca Korelc je samostojna podjetnica in specialistka za LinkedIn, ki se strastno in…

Tudi to, kako se pojavljam na družbenih omrežjih, je del mene. Če si nepristen, boš takšen tako v živo kot na spletu, in nasprotno, če tudi sicer…

Naši avtorji