jn
Diggit

Prijave za Googlovo letno konfereco I/O so že odprte

Sundar Pichai, izvršni direktor podjetja Alphabet Inc. (Google), je oznanil datum težko pričakovane letne konference I/O, ki se bo 10. maja 2023 odvila na spletu. Prijave na dogodek so že odprte.

V živo pred omejenim občinstvom, preko spleta za registrirane

Mnogi tehnološki analitiki napovedujejo, da bo Google letos na trg poslal več kot 20 izdelkov umetne inteligence, nekatere od njih pa bodo njihovi inženirji podrobneje predstavili 10. maja 2023 na dogodku I/O ( kratica pomeni input/output in pomeni dogodek, katerega poslanstvo je predstaviti inovacije; »Innovation in the Open«).

Pichai je sporočil, da bo dogodek v živo potekal pred zelo omejenim občinstvom, vseeno pa bodo omogočili prenos dogodka tudi za širšo javnost. Zainteresirani se lahko na dogodek registrirajo že zdaj.

Več kot 20 izdelkov, ki jih poganja umetna inteligenca

Največ pozornosti bodo na konferenci I/O namenili tehnologiji umetne inteligence, ki jo samostojno razvija Google. Strokovnjaki pričakujejo novice o Bardu, Googlovi alternativi ChatuGPT ter tudi drugih »futurističnih« izdelkih, ki lahko generirajo slike, pišejo kodo za aplikacije ali testirajo prototipe izdelkov.

Kaj še pričakovati od konference?

Na konferenci bodo kot običajno ponudili informacije o naslednji različici Androida in Chroma, predstavili različne nove dele strojne opreme, kot sta tablici Pixel 7A in Pixel Fold, pričakuje pa se tudi predstavitev drugih novih naprav.

Intervju

bergant
03. 06. 2023

Pred nami so razburljivi časi, je prepričan Andrej Bergant, vodja raziskav in razvoja na…

UI lahko postane pomočnik v podjetju ali pa pomočnik vsakemu posamezniku. Ena od veščin, ki jo bomo morali razviti, je uporaba UI.

medeja
27. 05. 2023

Medeja Kraševec je ena od najvidnejših slovenskih oglaševalskih kreativk. Pogovarjali smo…

Njeno nadarjenost smo tudi v MM-u že kmalu prepoznali, širšo oglaševalsko javnost, tudi mednarodno, pa je nase opozorila leta 2018 z odličnim…

n
22. 05. 2023

Jan Habat in Domen Nemanič mednarodni javnosti predstavljata prenovljeno znamko Fresh 32…

Po našem mnenju bo platforma Kickstarter močno vplivala na blagovno znamko. Uspešno financirane kampanje na tej platformi so znak potrditve zanimanja…

Naši avtorji