emirati 2
Aktualno

Znova na vrhu sveta

Letalska družba Emirates je svojo stevardeso Nicole Smith-Ludvik znova postavila na vrh najvišje stavbe na svetu v nadaljevanju oglaševalske akcije »Smo na vrhu sveta« (»We're on top of the world«).

V prvem oglasu je Nicole Smith-Ludvik vabila, da v Dubaj odletite z Emirati, tokrat pa vabi na mednarodno razstavo Expo 2020. Poleg nje je tokrat v središču pozornosti še največje potniško letalo na svetu, Airbus A380. Na njem je logotip Expa 2020 in slika Nicole Smith-Ludvik, letalo pa leti za njo oz. okoli Burj Khalife, kar je bil po besedah predstavnikov Emiratov zahteven podvig. Stolp so preleteli kar enajstkrat s hitrostjo okoli 270 kilometrov na uro, kar je za tako letalo izjemno počasi in čeprav je videti, da leti v neposredni bližini, je bilo letalo od stolpa oddaljeno približno 800 metrov. »Spet nam je uspelo, tokrat še boljše,« so v Emiratih komentirali končni izdelek, ki je znova zbudil precej pozornosti.

491

Naroči se na revijo MM in prihrani do 30%!

Intervju

bla
26. 05. 2022

Pierre-Olivier Cimon, vodja projektnega razvoja v hrvaškem podjetju Rimac Technology,…

Mate Rimac je tam, kjer je, z razlogom. Je prizemljen genij z velikim srcem. Sodelavce navdihuje tako s tehnološko vizijo kot tudi z vodenjem.

bla
24. 05. 2022

Ekipa pod vodstvom režiserja Mateja Rimaniča je na letošnjem kanskem filmskem festivalu…

Zdaj ko smo se vrnili iz Cannesa, nam je teža tega dosežka že veliko bolj oprijemljiva, ampak mislim, da lahko govorim za celotno ekipo, ko rečem, da…

tedx
24. 05. 2022

Ekipa TEDxLjubljana je po dveh letih ponovno organizirala dogodek v živo, in sicer pod…

Kot vemo, prepoznavnost blagovne znamke raste, če produkt, v našem primeru dogodek, povečuje svojo kakovost. Prav temu se najbolj posveča ekipa…

Naši avtorji