mladi kreativci2
Aktualno

Znani so superfinalisti natečaja Mladi kreativci 2021

Med prijavljenimi na natečaj Mladi kreativci 2021, ki poteka v okviru Slovenskega oglaševalskega festivala (SOF), je žirija izbrala najboljše tri pare oz. superfinaliste.

To so Manja Novak in Patricija Rantaša z delom E-Trajb, Veronika Rožmanc in Esma Hajdarpašić z delom Flika ter Sara Mlinar in Aljaž Kočevar z delom MikroMaps. Prijavljena dela je ocenjevala žirija, ki ji je predsedoval Blaž Kocjančič, kreativni direktor v agenciji Internavti. Poleg njega so bili v žiriji še Jaka Jauh, višji strokovni sodelavec in predstavnik Zavarovalnice Triglav, Domen Husu, kreativni direktor v agenciji Yin + Young, Ana Eterović, strokovnjakinja za komunikacijo na družbenih omrežjih in vplivnostni marketing iz agencije Faboola, in digitalni strateg Jernej Špende.

mladi kreat

Izbrani pari bodo nastopili in otvorili jubilejni 30. SOF, ki bo 9. in 10. septembra 2021 v Ljubljani. Zmagovalec bo razglašen na Zlati noči, za nagrado pa se bo udeležil 8-tedenskega spletnega izobraževanja »Ustvari svoj portfolio« pod okriljem šole Chicago Portfolio School.

481

Naroči se na MM in prihrani do 30%!

Intervju

pesek
31. 07. 2021

Filipa Peska je pot od prodajalca in »glasnega« mladeniča na družbenih omrežjih zanesla v…

bla
24. 07. 2021

Renata in Sandi Novak, partnerja tako zasebno kot tudi poslovno, sta se po letih…

bla
23. 07. 2021

Mlada mariborska podjetnica Iva Rat je pred štirimi leti za božične praznike prijateljem…

Menim, da je naš trg ves svet. Povsod so posamezniki, ki jih je potrebno opomniti na to, kako čudoviti so. Da se sprejmejo v raznolikosti, ki nam je…

Naši avtorji