dmt
Aktualno

Zaposlujejo Rokus Klett, Vouk, Emma in Merkur

Če ste nameravali podaljšani vikend izkoristili (tudi) za brskanje po prostih delovnih mestih, smo vam to olajšali. Pred vami je izbor trenutno najzanimivejših ponudb s področja marketinga.

Rokus Klett, založnik učbenikov in dodatnih učnih gradiv, v svojo ekipo vabi izkušenega vodjo projektov v marketingu (m/ž). Vaše naloge bodo med drugim samostojno vodenje projektov v založništvu, načrtovanje, izvajanje in testiranje marketinških akcij, raziskovanje in implementacija inovativnih marketinških prijemov, analiza trga in spremljanje konkurence, sooblikovanje marketinških strategij za posamezne izdelke ter optimizacija procesov digitalnega marketinga. Prijavo pošljite do vključno 3. julija 2020 na elektronski naslov sanela.fejzic@rokus-klett.si.

V podjetju Vouk iščejo specialista za digitalni marketing (m/ž), ki bo s svojim strokovnim znanjem in izkušnjami soustvarjal strategije za njihove stranke. Prijavo z življenjepisom in motivacijskim pismom pričakujejo na naslovu andrej.vouk@vouk.si, s pripisom »Specialist za digitalni marketing m/ž«, najpozneje do 3. julija 2020.

Družinsko podjetje Emma išče starejšega svetovalca za digitalni marketing (m/ž), ki bo v oddelku digitalnega marketinga poskrbel za boljše pozicioniranje podjetja na domačem in tujih trgih. Med razpisanimi delovnimi mesti v podjetju je tudi delovno mesto tekstopisca (m/ž). Prijave za obe delovni mesti sprejemajo izključno na elektronski naslov job@ema.si, do 8. julija 2020.

V podjetju Vivovita s spletno trgovino Vivozebra vstopajo na nove evropske trge, zato v ekipo vabijo novega sodelavca za področje digitalnega marketinga in grafične priprave slikovnih in videovsebin (m/ž). Življenjepise sprejemajo izključno preko ponujene prijavne možnosti portala Optius, do 16. julija 2020.

Če je ustvarjanje oglasov za Facebook in Instagram za vas mala malica, če so vam blizu optimizacija glede na dosežene rezultate, strateško iskanje izboljšav in novih priložnosti, spremljanje trendov v oglaševanju in testiranje novih pristopov ter priprava vsebinskih in kreativnih predlogov oglaševanja, ste prava oseba za oglaševalsko ekipo, ki je v spletni trgovini Vigoshop specializirana za Facebook. Prijavo z življenjepisom in pripisom »Facebook oglaševalec« pošljite na elektronski naslov kadri@vigoshop.eu. Prijave sprejemajo do ponedeljka, 13. julija 2020.

V Merkurju še vedno iščejo vodjo projektov (m/ž) za področje marketinga. Prijave zbirajo do 1. julija 2020 na elektronskem naslovu zaposlitev@merkur.si, več o delovnem mestu pa si lahko preberete tukaj.

481

Naroči se na MM in prihrani do 30%!

Intervju

pesek
31. 07. 2021

Filipa Peska je pot od prodajalca in »glasnega« mladeniča na družbenih omrežjih zanesla v…

bla
24. 07. 2021

Renata in Sandi Novak, partnerja tako zasebno kot tudi poslovno, sta se po letih…

bla
23. 07. 2021

Mlada mariborska podjetnica Iva Rat je pred štirimi leti za božične praznike prijateljem…

Menim, da je naš trg ves svet. Povsod so posamezniki, ki jih je potrebno opomniti na to, kako čudoviti so. Da se sprejmejo v raznolikosti, ki nam je…

Naši avtorji