nn xiaomi
Aktualno

Xiaomi predstavlja serijo Mi 10T

Danes v Slovenijo prihaja Xiaomijev trojec iz serije Mi 10T: Mi 10T Pro, Mi 10T in Mi 10T Lite. Serija uporabnikom prinaša kombinacijo vrhunske kamere, AdaptiveSync zaslona, zmogljivega procesorja in dolgotrajne baterije.

V Xiaomiju pravijo, da bodo telefoni navdušili tako profesionalce kot vse ostale uporabnike, ki jim telefon predstavlja nepogrešljivi del njihovega vsakdana, predvsem pa vse, ki cenijo tehnološko dovršenost, ustvarjalno uporabo, vzdržljivost in kakovost fotografij ter videov. Trojico predstavljajo pod sloganom »Krepite svojo ustvarjalnost« (»Power Your Creativity«), saj so prepričani, da ustvarjalnost uporabe telefonov dviguje na raven, ki je še nis(m)o doživeli.

xiaomi

Glavni model Mi 10T Pro je opremljen s specifikacijami, ki se ne morejo primerjati z nobenim pametnim telefonom v svojem razredu. Mi 10T še naprej premika meje in zagotavlja vrhunsko izkušnjo za vse – od profesionalnih uporabnikov do navdušencev predvajanja in strastnih igralcev iger, medtem ko Mi 10T Lite prinaša 5G in neprekosljivo uporabniško izkušnjo.

Mi 10T Pro in Mi 10T – mobilna kreativnost na povsem novi ravni

Poleg tega, da so naprave opremljene  z ultra-ločljivimi kamerami, Xiaomi ponuja tudi nove dinamične programske funkcije za fotografiranje. Šest samostojnih načinov dolge osvetlitve omogoča uporabnikom zajemanje umetniških posnetkov, na voljo pa so tudi trije novi filtri za fotografije. Mi 10T Pro in Mi 10T prav tako ne zaostajata v tehnološkem pogledu, saj ponujata nove videofunkcije, opremljena pa sta z enim od najboljših ravnih zaslonov, ki so danes na voljo v katerem koli pametnem telefonu. Ponujata tudi izjemno energetsko učinkovitost, zmogljivost in 5G-povezljivost.

Mi 10T Lite – 5G pametni telefon brez primere

Mi 10 Lite je opremljen z elitno štiridelno kamero, nova programska orodja pa uporabnikom omogočajo zajemanje edinstvenih in ustvarjalnih slik brez potrebe po dodatni programski opremi za urejanje. Z izjemno hitrostjo osveževanja Mi 10T Lite samodejno prilagodi najprimernejši hitrosti osveževanja, odvisno od vrste vsebine, ki si jo ogledujemo. Ne glede na to, ali gre za predvajanje filma, gledanje najljubše televizijske serije ali igranje mobilne igre, Mi 10T Lite ponuja optimalno izkušnjo gledanja, ki lahko sledi različnim vsebinam. Za tiste, ki radi berejo po telefonu in se želijo izogniti nenehnim obremenitvam oči, je na voljo tudi funkcija Reading mode 3.0. Telefon zagotavlja prvovrstno uporabniško izkušnjo, neprimerljivo energetsko učinkovitost in neverjetno hitro delovanje. Poleg tega velika baterija in zmogljivost hitrega polnjenja omogočata napravi, da zdrži ves dan.

Intervju

goričan
03. 12. 2020

Predsednik žirije tekmovanja Outstanding, ki nagrajuje presežke v zunanjem oglaševanju,…

katarina klemenc
28. 11. 2020

Z mag. Katarino Klemenc, direktorico korporativnega komuniciranja Novartisa v Sloveniji…

snapchat
16. 11. 2020

Tako trdi Samuel Bevan, mednarodni vodja za nove trge in poslovne rešitve pri Snapchatu,…

Naši avtorji