bla
Aktualno

V vodstvu Bloomberg Media dva Slovenca

Samo Ošina in Daniel Fazlić sta se pridružila menedžerski ekipi ameriškega portala, ki ima ambicije tudi v regiji Adriatik.

Oktobra lani smo poročali, da bo v letu 2022 začela delovati Bloomberg Adria, prva informativna večplatformna mreža poslovnih novic za Jugovzhodno Evropo. Med imeni v mednarodnem vodstvu sta tudi dve slovenski, in sicer Samo Ošina in Daniel Fazlić. Ošina je bil dolgoletni direktor strateške enote množični trg v Telekomu Slovenije (intervju z njim si lahko preberete na povezavi), Fazlić pa je bil več let del uredništva 24ur.com kot skrbnik optimizacije v iskalnikih in distribucije vsebin.

Bloomberg Media naj bi imel uredniška središča vzpostavljena v Sloveniji, na Hrvaškem, v Srbiji, Bosni in Hercegovini ter Severni Makedoniji. Družba bo preko televizijskih, tiskanih, digitalnih, mobilnih in družbenih medijev nudila poslovne in finančne novice, analize ter podatke rastoči skupnosti poslovnih odločevalcev in bodočih vodij v regiji.

491

Naroči se na revijo MM in prihrani do 30%!

Intervju

bla
26. 05. 2022

Pierre-Olivier Cimon, vodja projektnega razvoja v hrvaškem podjetju Rimac Technology,…

Mate Rimac je tam, kjer je, z razlogom. Je prizemljen genij z velikim srcem. Sodelavce navdihuje tako s tehnološko vizijo kot tudi z vodenjem.

bla
24. 05. 2022

Ekipa pod vodstvom režiserja Mateja Rimaniča je na letošnjem kanskem filmskem festivalu…

Zdaj ko smo se vrnili iz Cannesa, nam je teža tega dosežka že veliko bolj oprijemljiva, ampak mislim, da lahko govorim za celotno ekipo, ko rečem, da…

tedx
24. 05. 2022

Ekipa TEDxLjubljana je po dveh letih ponovno organizirala dogodek v živo, in sicer pod…

Kot vemo, prepoznavnost blagovne znamke raste, če produkt, v našem primeru dogodek, povečuje svojo kakovost. Prav temu se najbolj posveča ekipa…

Naši avtorji