bla
Aktualno

V vodstvu Bloomberg Media dva Slovenca

Samo Ošina in Daniel Fazlić sta se pridružila menedžerski ekipi ameriškega portala, ki ima ambicije tudi v regiji Adriatik.

Oktobra lani smo poročali, da bo v letu 2022 začela delovati Bloomberg Adria, prva informativna večplatformna mreža poslovnih novic za Jugovzhodno Evropo. Med imeni v mednarodnem vodstvu sta tudi dve slovenski, in sicer Samo Ošina in Daniel Fazlić. Ošina je bil dolgoletni direktor strateške enote množični trg v Telekomu Slovenije (intervju z njim si lahko preberete na povezavi), Fazlić pa je bil več let del uredništva 24ur.com kot skrbnik optimizacije v iskalnikih in distribucije vsebin.

Bloomberg Media naj bi imel uredniška središča vzpostavljena v Sloveniji, na Hrvaškem, v Srbiji, Bosni in Hercegovini ter Severni Makedoniji. Družba bo preko televizijskih, tiskanih, digitalnih, mobilnih in družbenih medijev nudila poslovne in finančne novice, analize ter podatke rastoči skupnosti poslovnih odločevalcev in bodočih vodij v regiji.

478-88

Naroči se na revijo MM in prihrani do 30%!

Intervju

bla
20. 01. 2022

Klemen Peternel, direktor družbe Kalmia, poudarja, da NFT nosi pravo vrednost šele takrat…

V svetu blockchaina se vse dogaja s hitrostjo, ki je svetlobna v primerjavi z običajnim svetom, toda tehnologija je vedno bolj preizkušena in postaja…

bla
17. 01. 2022

Z Martino Wanis in Janom Šlambergerjem, zmagovalcema 6. sezone Štartaj Slovenija, smo se…

Če so nam oddaje nekaj pokazale, je to, da slovenski kupci želijo vedeti, od kod izvira hrana, ki jo uživajo.

teržan
15. 01. 2022

Z Darjo Teržan, izvršno direktorico poslovnega področja Donat v Atlantic Grupi, smo se…

»V marketingu se vse začne in v marketingu se vse konča. Kdor v poslovnem svetu tega danes ne razume, bo imel resne težave, morda ne letos, a v…

Naši avtorji