kaktus
Aktualno

Trije slovenski člani žirije srbskega festivala Kaktus

Jure Korenč, Robert Bohinec in Uroš Goričan se bodo pridružili kolegom iz regije pri ocenjevanju del na šestem srbskem nacionalnem festivalu celostnega tržnega komuniciranja Kaktus.

V žiriji festivala so zaradi večje transparentnosti žiriranja tako srbski strokovnjaki kot tudi kreativni direktorji iz držav nekdanje Jugoslavije. Robert Bohinec, kreativni direktor v Futuri DDB, Jure Korenč, kreativni direktor v Agenciji 101Uroš Goričan, kreativni direktor v agenciji Herman & partnerji, bodo tako sestavljali drugo polovico sicer 26-članske žirije. Slovensko agencijo – Pristop – bo zastopala kreativna direktorica Mirka Modrinić. V žiriji so še Davor Bruketa (Bruketa&Žinić&Grey), Dejan Šijuk, (Aquarius), Domagoj Davidović (Švicarska), Ilinka Crvenkovska (Idea+ Communications), Ivan Tanić (Saatchi&Saatchi Zagreb), Ivan Tušek (Degordian), Jurica Ćorluka (Señor)Lana Bedeković Rosandić (Alert) Milena Mijatović (MINT Banja Luka)

V žiriji srbskih strokovnjakov so Ana Šutić (New Moment New Ideas Company), Đorđe Janković (New Startegy), Goran Jankuloski (Žiška), Jelena Dragišić (Luna\TBWA), Josip Modli (Fried), Lea Stanković (Communis DDB); Lidija Milovanović (McCann Beograd), Marko Vulinović (Real Grupa Beograd), Miroslav Miljenović (SIVO), Nemanja Stanković (Executive Group), Predrag Simić (Leo Burnett Beograd), Tamara Jokanović (Represent Communicatios) in Vladimir Mitrović (Ovation BBDO).

 

Festival Kaktus je predviden za 3. in 4. november v beograjski Operi in gledališču Madlenianum.

Intervju

leanpay
07. 08. 2020

Janko Medja, ki ga večina Slovencev pozna kot nekdanjega prvega moža NLB, je zdaj…

Leanpay je vezni člen med trgovci oz. ponudniki storitev in potrošniki. Naša storitev obročnega plačila je preprosta – ključno je zmanjševanje trenja…

dali
24. 07. 2020

Dali Bungič je del agencije Luna že dve tretjini njenega obstoja. V njej je začela kot…

Ozrli smo se na doslej prehojeno pot Lune, se dotaknili tako njenih vzponov kot tudi padcev in se posvetili tudi odnosu med »čustvi in številkami«,…

Maja Čander
10. 07. 2020

Maja Čander se je po dolgih letih novinarske kariere podala na samostojno pot in…

Petčlanska ekipa agencije v prvi vrsti stavi na kakovostne vsebine, ki jih zagotavlja preplet njihovih raznolikih znanj, veščin in izkušenj.

Naši avtorji