timoti
Aktualno

Timothée Chalamet ne neha razmišljati o Apple TV+

Filmski igralec in nominiranec za oskarja Timothée Chalamet, ki smo ga spoznali v filmu Pokliči me po svojem imenu, je že drugič prevzel glavno vlogo v oglaševalski akciji za Apple TV+.

Kratek film »Hej, Apple, pokliči me!« je nadaljevanje lanskoletnega zabavnega filma »Kdor koli, le Jon Hamm ne« za Apple TV +, platformo, ki ponuja vsebino z nekaterimi najbolj ustvarjalnimi talenti Hollywooda, kot so Selena Gomez, Jennifer Lawrence, Leonardo di Caprio in drugi.

Oglas prikazuje Timothéeja v njegovem vsakdanjem življenju, ko fantazira o različnih projektih v sodelovanju z Apple TV+ in se sprašuje, zakaj ga še niso poklicali iz podjetja in mu ponudili dokumentarnega filma. Posnetek se konča, ko Timothée pogleda v kamero in nežno prosi: »Hej, Apple, pokliči me ...?«

Apple TV+ z oglasom naznanja nove in razburljive projekte, ki v kratkem prihajajo na platformo, vključno s filmom Martina Scorseseja »Killers of the Flower Moon« z Leonardom DiCapriom v glavni vlogi.

Oglas predvajajo znotraj različnih formatov vsebin na Apple TV+ ter na njihovih digitalnih medijih in družbenih omrežjih od 20. januarja 2023 dalje. Oglaševalska akcija je svoj vrh doživela na končnici NFL 21. januarja 2023.

Diggit

Prijavi se na 10DIGGIT

Intervju

štalec
25. 03. 2023

Z Andražem Štalcem, soustanoviteljem digitalne agencije Red Orbit, smo se pogovarjali o…

»Sem analitičen človek, ampak odločitev ne sprejemam na podlagi podatkov, jih pa želim poznati. Ne gre torej za »data-driven« odločitve, temveč tiste…

bla
23. 03. 2023

Petra Čadež, direktorica marketinga v strateškem poslovnem področju delikatesni namazi v…

snežič
21. 03. 2023

SOZ je za bralce MM-a komentiral oglase Roka Snežiča, ki spodbujajo odprtje podjetja v…

Naši avtorji