neo
Aktualno

Telekom Slovenije je na natečaju ponovno izbral agencijo Pristop

Telekom Slovenije je za primarno kreativno agencijo na natečaju izbral agencijo Pristop. Dogovor o sodelovanju sta družbi sklenili za 3 leta, torej do leta 2023.

Poleg Pristopa bo za Telekom Slovenije skrbela tudi agencija Herman & partnerji, smo izvedeli neuradno.

Na poizvedovanje MM-a glede sodelovanja z agencijskima partnerjema so nam iz Telekoma Slovenije odgovorili le, da s tržno-komunikacijskimi aktivnostmi prispevajo k doseganju zastavljenih prodajnih in komunikacijskih ciljev podjetja.

»Za prihodnje pripravljamo kar nekaj novosti, ki se bodo odrazile tudi skozi komunikacijo in ki vam jih bomo z veseljem sproti predstavljali,« so povedali in dodali, da preostalih podrobnosti ne morejo pojasnjevati.

Intervju

dali
24. 07. 2020

Dali Bungič je del agencije Luna že dve tretjini njenega obstoja. V njej je začela kot…

Ozrli smo se na doslej prehojeno pot Lune, se dotaknili tako njenih vzponov kot tudi padcev in se posvetili tudi odnosu med »čustvi in številkami«,…

Maja Čander
10. 07. 2020

Maja Čander se je po dolgih letih novinarske kariere podala na samostojno pot in…

Petčlanska ekipa agencije v prvi vrsti stavi na kakovostne vsebine, ki jih zagotavlja preplet njihovih raznolikih znanj, veščin in izkušenj.

emir mušić
03. 07. 2020

O tem, kako so se pri Šport TV-ju odzvali na krizne razmere in njihovih programskih…

Športne televizije smo bile med najbolj prizadetimi dejavnostmi, saj je bila naša osnovna dejavnost, t. i. core business, prekinjena praktično po…

Naši avtorji