Herman
Aktualno

Stratkom + Arnoldvuga + BPCS = Herman

Od 1. januarja 2020 bodo Radovan Arnold, Miha Bevc, Tina Cirman Popovič, Melita Joželj Nose, dr. Peter Kukovica, dr. Denis Mancevič, Milan Slana, dr. Dejan Verčič in Franci Zavrl s svojo ekipo nastopali pod imenom Herman & partnerji.

10. oktobra 2019 je devet slovenskih strokovnjakov s področja komuniciranja objavilo 9tez.si. Za MM razkrivajo, da so s tem zakoličili programski manifest svojega povezovanja.

Novoustanovljena skupina šteje več kot štirideset strokovnjakov za strateško svetovanje in komuniciranje, upravljanje ugleda, grajenje znamk in digitalno preobrazbo.  Verjamejo, da bodo ustanavljali  nove svetove komuniciranja na temelju »digilognega«, prepletanju analognih in digitalnih razsežnosti bivanja in poslovanja.

In kdo je Herman? »Herman je naš vizionarski stvarnik, vseprisotni kreativni duh in neusahljiva inspiracija vseh, ki z njim sodelujejo. Če Herman ne bi bil resničen, bi si ga morali izmisliti,« je ob tem povedal dr. Denis Mancevič, izvršni direktor družbe Herman & Partnerji. 

Več si lahko preberete na www.herman-partnerji.si, kjer v bližnji prihodnosti obljubljajo še več.

491

Naroči se na revijo MM in prihrani do 30%!

Intervju

bla
26. 05. 2022

Pierre-Olivier Cimon, vodja projektnega razvoja v hrvaškem podjetju Rimac Technology,…

Mate Rimac je tam, kjer je, z razlogom. Je prizemljen genij z velikim srcem. Sodelavce navdihuje tako s tehnološko vizijo kot tudi z vodenjem.

bla
24. 05. 2022

Ekipa pod vodstvom režiserja Mateja Rimaniča je na letošnjem kanskem filmskem festivalu…

Zdaj ko smo se vrnili iz Cannesa, nam je teža tega dosežka že veliko bolj oprijemljiva, ampak mislim, da lahko govorim za celotno ekipo, ko rečem, da…

tedx
24. 05. 2022

Ekipa TEDxLjubljana je po dveh letih ponovno organizirala dogodek v živo, in sicer pod…

Kot vemo, prepoznavnost blagovne znamke raste, če produkt, v našem primeru dogodek, povečuje svojo kakovost. Prav temu se najbolj posveča ekipa…

Naši avtorji