engage
Aktualno

Startup Marketing se je preimenoval v Engagency

V digitalno marketinški agenciji Engagency so naznanili prenovo podobe in zamenjavo nekdanjega imena Startup Marketing. Novo ime je skovanka angleških besed engagement in agency, saj je njeno glavno vodilo vključenost uporabnikov.

Kot pravi Jure Doler, ustanovitelj agencije, je »Engagency partner naslednje generacije, ki ga podjetja potrebujejo že danes, če želijo, da bo njihova prisotnost v digitalnem svetu v koraku z najnovejšimi trendi ter se bodo sposobna učinkovito prilagajati današnjim potrebam in navadam uporabnika«.

Po njegovih besedah so s širjenjem in prilagajanjem nabora svojih storitev v koraku s trendi, kar dokazujejo s snovanjem digitalnih elementov, kot so igre na različnih (igralnih) platformah, klepetalni roboti, interaktivne aplikacije, AR-filtri in gifi za Instagram.

V agenciji so doslej sodelovali pri številnih dolgoročnejših ali krajših »pop up« aktivacijah in projektih za različne organizacije in podjetja ter njihove blagovne znamke. Med njimi so Vita Življenjska, Pro Plus (Okusno.je), Zavarovalnica Sava, Alpsko, Continental, Pivovarna Laško, Toyota, Mestna občina Ljubljana, Odbojkarska zveza Slovenija in drugi.

jurePo besedah Jureta Dolerja je vključenost uporabnikov na digitalnih medijih glavno vodilo agencije pri snovanju kampanj, ki poskrbijo, da uporabniki kljub vedno večjemu (digitalnemu) hrupu znamki posvetijo več pozornosti.

Intervju

leanpay
07. 08. 2020

Janko Medja, ki ga večina Slovencev pozna kot nekdanjega prvega moža NLB, je zdaj…

Leanpay je vezni člen med trgovci oz. ponudniki storitev in potrošniki. Naša storitev obročnega plačila je preprosta – ključno je zmanjševanje trenja…

dali
24. 07. 2020

Dali Bungič je del agencije Luna že dve tretjini njenega obstoja. V njej je začela kot…

Ozrli smo se na doslej prehojeno pot Lune, se dotaknili tako njenih vzponov kot tudi padcev in se posvetili tudi odnosu med »čustvi in številkami«,…

Maja Čander
10. 07. 2020

Maja Čander se je po dolgih letih novinarske kariere podala na samostojno pot in…

Petčlanska ekipa agencije v prvi vrsti stavi na kakovostne vsebine, ki jih zagotavlja preplet njihovih raznolikih znanj, veščin in izkušenj.

Naši avtorji