comma
Aktualno

Sodobna Comma ženska

Modna znamka Comma je prilagodila svoje modne kreacije sodobnim ženskam, za katere pravijo, da so bolj raznolike kot kdaj koli prej.

Ugotavljajo, da ženske danes poosebljajo ogromno različnih vlog. So partnerke, matere, podjetnice, prijateljice, sodelavke in še marsikaj, njihov vpliv na družbo, poslovanje in politiko pa nenehno narašča. »Tradicionalne vloge spolov postajajo vse bolj zamegljene. Vse več žensk združuje otroke s poklicno potjo in se zaveda, da so druge ženske zaveznice in ne tekmice, da skupaj zmoremo več. Ženske smo rade ženstvene. Včasih elegantne, včasih v bolj ležernih oblačilih. Zato želimo, da so stylingi prilagodljivi kot me – vsestranski in za različne priložnosti. V vsakem primeru pa morajo izžarevati zaupanje, ženskost in strast,« so prepričani v Commi, kjer so zaznali to željo svojih uporabnic in jim prilagodili svoje modne kreacije.

comma1

Trenutni trendi

Letošnjo jesensko kolekcijo spremljajo odtenki cimetove rjave, črne in umazano bele barve. Ključni kosi so nežne enobarvne obleke, ki kombinirajo eleganten žamet in črn jeans. Zelo priljubljeni in nikakor ne neopaženi so tudi oranžno-rdeči odtenki, ki izžarevajo toplino.

comma2

In kaj nas čaka v prihodnjih mesecih? V Commi pravijo, da so prihajajoči hit obleke, jakne in hlače iz veganskega usnja, ki se odlično vsestransko kombinirajo z različnimi materiali za različne priložnosti.

comma3

 

478-88

Naroči se na revijo MM in prihrani do 30%!

Intervju

bla
20. 01. 2022

Klemen Peternel, direktor družbe Kalmia, poudarja, da NFT nosi pravo vrednost šele takrat…

V svetu blockchaina se vse dogaja s hitrostjo, ki je svetlobna v primerjavi z običajnim svetom, toda tehnologija je vedno bolj preizkušena in postaja…

bla
17. 01. 2022

Z Martino Wanis in Janom Šlambergerjem, zmagovalcema 6. sezone Štartaj Slovenija, smo se…

Če so nam oddaje nekaj pokazale, je to, da slovenski kupci želijo vedeti, od kod izvira hrana, ki jo uživajo.

teržan
15. 01. 2022

Z Darjo Teržan, izvršno direktorico poslovnega področja Donat v Atlantic Grupi, smo se…

»V marketingu se vse začne in v marketingu se vse konča. Kdor v poslovnem svetu tega danes ne razume, bo imel resne težave, morda ne letos, a v…

Naši avtorji