bla
Aktualno

SMK 2021: Organizacija poteka po načrtu

V uredništvu smo dobili vprašanja, ali se bo letošnja Slovenska marketinška konferenca 4. in 5. oktobra 2021 v Portorožu odvila v živo. Organizatorja, Društvo za marketing Slovenije in Časnik Finance, sledita prvotnemu načrtu, torej dogodku v živo.

»Za zdaj organizacija konference poteka po načrtu, kljub temu da se nam postavlja veliko vprašanj, na katere bomo sproti odgovarjali in se prilagajali situaciji. Bomo pa seveda poskrbeli za vse vidike konference – za vašo varnost, druženje in seveda tudi za zabavo, ki se je letos še posebej veselimo,« so organizatorji zapisali v e-novičniku.

484

Naroči se na revijo MM in prihrani do 30%!

Intervju

moynihan
09. 10. 2021

Med številnimi uglednimi mednarodnimi govorci na festivalu kreativnosti Zlati boben bo…

Neuspeh se pogosto stigmatizira in redko slavi kot učna izkušnja. Posledično mnogi odrasli in otroci nimajo zdravega odnosa do neuspeha ali tveganja.

roman
08. 10. 2021

Ob tridesetletnici delovanja agencije Votan komunikacije smo se pogovarjali z njenim…

Filozofije, ki stoji že 30 let, tako kot ne menjaš konja, ki zmaguje, ne gre spreminjati. Pri nas je na prvem mestu kultura, tako v medčloveških kot…

škrabec 2
06. 10. 2021

»Če bi v Evropi za 10 % povečali delež na novo zgrajenih hiš iz lesa, bi količino CO2…

Prepričani smo, da lahko preko paviljona predstavimo tip lesene gradnje, ki vsebuje vsa trajnostna načela, se zmore prilagajati še tako zahtevnim…

Naši avtorji