premmik sap
Aktualno

SAP Slovenija z novim generalnim direktorjem

Funkcijo novega generalnega direktorja v SAP Slovenija, ki jo je pred tem opravljal Gregor Potočar, je z letom 2021 prevzel Marko Drev. Odgovoren bo za izboljšanje in izvajanje prenovljene strategije s poudarkom na pospeševanju prehoda v oblak za stranke.

Preden se je pridružil SAP-ju, je Marko Drev devet let opravljal različne funkcije v podjetju Microsoft Slovenija, še pred tem pa je bil zaposlen v skupini Studio Moderna. Svojo kariero v podjetju SAP je začel leta 2016 kot vodja prodaje. V tem času je vodil poslovanje v več panogah in vzpostavljal tesne odnose z več kot 40-imi strankami s poudarkom na področjih proizvodnje, javnih služb, farmacije in logistike.

»Zelo se veselim tega izziva. Digitalna preobrazba ni cilj, temveč neprekinjeno potovanje, ki vodi do odpornosti, donosnosti in trajnosti naših strank. Verjamem v izjemno inovativnost naših strank in partnerjev. Še naprej jih bomo podpirali na vsakem koraku, da postanejo pametna podjetja. Z močjo naših poslovnih aplikacij in platforme bomo stremeli k celostni preobrazbi poslovanja, ki bo strankam omogočila prilagoditev obstoječih in uvedbo novih poslovnih modelov,« je ob nastopu nove funkcije povedal Marko Drev. Josephin Galla, generalna direktorica SAP za Srednjo in Vzhodno Evropo, pa dodaja, da je prepričana, da bo Drev s svojim poglobljenim poznavanjem trga in vizijo prihodnosti spremenil SAP Slovenija v gonilno silo inovacij.

 

 

Intervju

maja golob
15. 01. 2021

Maja Golob je soustanoviteljica marketinške agencije Spago, katere poslanstvo je, da…

dobroje
13. 01. 2021

Prodajne police trgovin z živili se šibijo pod različnimi izdelki in za potrošnike, ki se…

Snovalci blagovne znamke Dobroje so si za svoj cilj zastavili, da bodo z lastno dostavo zaposlenim na delovnem mestu ali pa doma omogočili celovit in…

alenka kesar
04. 01. 2021

Alenka Kesar je javnosti znana kot nekdanja voditeljica oddaje Vizita, po slovesu od…

Naši avtorji