visann
Aktualno

S kartico Visa do številnih ugodnosti

Poletje je čas dopustov, razvajanja in aktivnega preživljanja prostega časa. Novo raven lahkotnosti bivanja prinaša kartica Visa z novim partnerskim programom ugodnosti.

Kot pravijo, bo s partnerskim programom ugodnosti, ki jih Visa Europe in njeni izbrani partnerji podarjajo imetnikom kartic Visa, zaključek poletja še imenitnejši. Izbirate lahko med različnimi ugodnostmi, ki so jih za vas pripravili priznani slovenski ponudniki, pri čemer ponujajo za vsakogar nekaj. Za vse ljubitelje živali je darilo pripravil ZOO Ljubljana, ljubitelji zgodovine boste uživali v doživetjih, ki jih ponuja Ljubljanski grad, ljubiteljice razvajanja pa izkoristite popuste Rimskih term in Kozmetike Afrodita. Vse, ki prisegate na najnovejše trende, v trgovini IKONA čakajo parfumi, kozmetika, oblačila in po novem tudi oddelek zdrave prehrane, v trgovini ZOOFA vas pričakujejo najnovejši modni kosi, v trgovini IKA pa poiščite svoj unikatni izdelek slovenskega sodobnega oblikovanja, ki bo ogrel srce in podprl majhna slovenska podjetja. Med ponudniki je tudi AMZS, s katerim lahko osvežite znanje varne vožnje in pridobite adrenalinsko darilo.

visaNN

Vse o ugodnostih najdete na visaeurope.si.

478-88

Naroči se na revijo MM in prihrani do 30%!

Intervju

bla
20. 01. 2022

Klemen Peternel, direktor družbe Kalmia, poudarja, da NFT nosi pravo vrednost šele takrat…

bla
17. 01. 2022

Z Martino Wanis in Janom Šlambergerjem, zmagovalcema 6. sezone Štartaj Slovenija, smo se…

teržan
15. 01. 2022

Z Darjo Teržan, izvršno direktorico poslovnega področja Donat v Atlantic Grupi, smo se…

»V marketingu se vse začne in v marketingu se vse konča. Kdor v poslovnem svetu tega danes ne razume, bo imel resne težave, morda ne letos, a v…

Naši avtorji