publicis bukarešta
Aktualno

Publicis Bukarešta je deveta najboljša agencija na svetu

Agencijo Publicis Bukarešta je poročilo The Drum World Creative Rankings uvrstilo med devet najboljših agencij na svetu.

Jorg Riommi, glavni kreativni direktor Publicis Groupe za Srednjo in Vzhodno Evropo, je bil v istem poročilu uvrščen med sedem vodilnih kreativnih direktorjev na svetu. Tomas Lauko, izvršni direktor Publicis Groupe za Srednjo in Vzhodno Evropo, je ob tem dejal, da so ponosni in zadovoljni, da so kot edini iz regije zastopani na lestvici tako na ravni ekipe kot tudi kreativnega direktorja. »Dosežek je plod našega edinstvenega talenta in trdega dela. To je velika čast in dokaz, da ta regija premore neverjetno nadarjene ljudi, hkrati pa je tudi dokaz ustvarjalne kakovosti in naše zaveze k spodbujanju ustvarjalnosti svetovnega razreda, ki služi našim naročnikom,« pravi. Z njim se strinja tudi Teddy C. Dumitrescu, izvršni direktor romunske Publicis Groupe, ki meni, da ta dosežek dokazuje, da ima Romunija nadarjene ustvarjalce z veliko znanja, ki se lahko uspešno kosajo na zelo odmevnem mednarodnem ustvarjalnem prizorišču.

World Creative Rankings (prej znan kot poročilo The Big Won) je letna lestvica podjetja The Drum, vodilnega svetovnega založnika za trženjsko in medijsko panogo. Razvršča oglaševalske akcije, oglaševalce in podjetja, ki so bili največkrat nagrajeni na največjih svetovnih festivalih v preteklem koledarskem letu.

 

Naslovnica 479

Naroči se na MM in prihrani do 30%!

Intervju

zoran gabrijan
15. 05. 2021

Z Zoranom Gabrijanom, kreativnim direktorjem v Futuri DDB, smo se poglobili v proces…

stabej
10. 05. 2021

Podcast, podkast ali poddaja? Kdaj je smiselno sloveniti nove (tehnološke) izraze? Kako…

login
22. 04. 2021

Če vas zanima odgovor na zgornje vprašanje, si preberite roman Iza in samorog, v katerem…

Naši avtorji