tina cipot
Aktualno

PRSS z novim vodstvom

Slovensko društvo za odnose z javnostmi (PRSS) ima novo vodstvo. Prihodnji dve leti bo društvo znova vodila Tina Cipot, vodja korporativnega komuniciranja v podjetju Lidl Slovenija.

Člani so izvolili še podpredsednici društva – to sta Maja Ambrož, vodja tržnega komuniciranja v AMZS, in Anita Kovačič Čelofiga, policijska inšpektorica in tiskovna predstavnica v Policijski upravi Maribor. »Novo, a hkrati vsaj deloma že vešče vodstvo društva je združilo ideje, razmišljanja, supermoči in se oblikovalo z namenom, da bi PRSS slovenskim komunikatorjem ponudil poligon za soustvarjanje nove dobe komuniciranja. Svoje odgovornosti in vloge se zavedamo, zato smo že pred volitvami zavihali rokave in pripravili jasno vizijo. Stremimo k močni skupnosti, želimo si proaktivnih sekcij in verjamemo, da je združevanje modrosti prekaljenih članov ter nov veter novih formula, ki bo poskrbela, da bo komuniciranje postalo (še) bolj integrirano. Veseli smo, da je za nami zelo uspešna 23. konferenca SKOJ – motiv in dokaz, da se znamo prilagoditi in povezati, ko je to potrebno,« so za MM povedali v odboru PRSS, kjer menijo, da sta moč in prepoznavnost društva za odnose z javnostmi ključna za pretok dobrih praks in priložnosti doma in izven meja. »Želimo si povezovanj tudi z drugimi institucijami in društvi, ki tako ali drugače naslavljajo komunikatorje,« še dodajajo.

481

Naroči se na MM in prihrani do 30%!

Intervju

pesek
31. 07. 2021

Filipa Peska je pot od prodajalca in »glasnega« mladeniča na družbenih omrežjih zanesla v…

bla
24. 07. 2021

Renata in Sandi Novak, partnerja tako zasebno kot tudi poslovno, sta se po letih…

bla
23. 07. 2021

Mlada mariborska podjetnica Iva Rat je pred štirimi leti za božične praznike prijateljem…

Menim, da je naš trg ves svet. Povsod so posamezniki, ki jih je potrebno opomniti na to, kako čudoviti so. Da se sprejmejo v raznolikosti, ki nam je…

Naši avtorji