bloomberg
Aktualno

Prihaja Bloomberg Adria

Prihodnje leto bo začela delovati Bloomberg Adria, prva informativna večplatformna mreža poslovnih novic za Jugovzhodno Evropo.

Prva regijska informativna mreža za poslovne novice v Jugovzhodni Evropi bo na voljo na več platformah, uredniška središča pa bodo vzpostavljena v Sloveniji, na Hrvaškem, v Srbiji, Bosni in Hercegovini ter Severni Makedoniji. Bloomberg Adria bo preko televizijskih, tiskanih, digitalnih, mobilnih in družbenih medijev nudila poslovne in finančne novice, analize ter podatke rastoči skupnosti poslovnih odločevalcev in bodočih vodij v regiji. 

Medijsko središče, ki bo združevalo lokalno poročanje z izčrpnim pokrivanjem globalnega gospodarstva in trgov, se bo pri tem naslanjalo na moč 2.700 novinarjev in analitikov mreže Bloomberg News iz več kot 120 držav. Uporabnikom bodo na voljo prevedene vsebine mreže Bloomberg News kot tudi izvirne vsebine, ki jih bodo ustvarjala uredništva v Ljubljani, Zagrebu, Beogradu, Sarajevu in Skopju.

Soo Kang, globalna vodja Bloomberg Media Distribution, je ob tem povedala, da želijo ustvariti vodilno večplatformno medijsko družbo za poslovne in finančne novice, ki nudi zaupanja vredne vsebine, podkrepljene s podatki. »Bloomberg Adria širi naše globalne vsebine novemu občinstvu v Jugovzhodni Evropi, ki v želji po dobri obveščenosti išče kakovostne novice s področja svetovnega gospodarstva,« pravi.

486

Naroči se na revijo MM in prihrani do 30%!

Intervju

mija
20. 11. 2021

Futura DDB je letos že trinajstič stala na zmagovalnem odru Slovenskega oglaševalskega…

Sebe najlažje opredelim kot vodjo, ki deluje z zgledom, ki ima visoko postavljene osebne cilje in mu je pomembno, da pri svojem delu uživa. Osebno me…

bla
17. 11. 2021

Big Bangov naziv spletnega trgovca leta v regiji je zagon za nove izboljšave, pravi Peter…

bla
15. 11. 2021

Nika Kristina Butina, direktorica startupa Epidemic, je z bralci MM-a delila izkušnjo…

Naši avtorji