gorenje studio
Aktualno

Prenovljen prodajni Studio Hisense Gorenje v Ljubljani

Na Brnčičevi ulici v Ljubljani so odprli prenovljeni prodajni salon Hisense Gorenje Studio, ki se razprostira na 1.200 kvadratnih metrih, v njem pa najdete bogato ponudbo izdelkov za dom blagovnih znamk Hisense in Gorenje.

V prodajnem studiu lahko obiskovalci na enem mestu najdejo vse za dom – od kuhinj, bele tehnike, malih gospodinjskih aparatov, sesalnikov in klimatskih naprav do visokotehnoloških laserskih televizorjev. Ko so načrtovali prenovo studia, so za zagotavljanje odlične nakupovalne izkušnje sledili najnovejšim arhitekturnim smernicam, predvidevajo pa, da bo največ pozornosti obiskovalcev požela tako imenovana Hisense TV Experience Room. Ta kupcem omogoča neposredno izkušnjo in doživetje laserskega televizorja Hisense, testirajo pa lahko tudi druge televizorje, ki se prilagajajo različnim scenarijem uporabe – od ljubiteljev kina do športnih prenosov, igričarstva itd.

gorenje studio1

Na prvem mestu so uporabniki

»Gorenje je v Sloveniji največji izvoznik in drugi največji zaposlovalec v državi. S svojimi gospodinjskimi aparati je v Evropi prepoznana in cenjena blagovna znamka z več kot 70-letno tradicijo. Na področju tržnih deležev dosegamo zavidljive rezultate – vsak tretji prodani aparat v Sloveniji, je aparat blagovne znamke Gorenje. Še posebej pa smo ponosni na dejstvo, da smo z blagovno znamko Hisense na področju avdio-video segmenta osvojili več kakor 20 odstotkov tržnega deleža in da smo drugi igralec na slovenskem trgu po številu prodanih televizorjev,« je na dogodku povedal Matjaž Vodopivec, direktor podjetja Gorenje GSI. Hkrati je dodal, da so z novim studiem želeli na prvo mesto postaviti kupce oz. uporabnike njihovih aparatov.

Kupcev tehnologija ne zanima

Z njim se je strinjal tudi Denis Oštir, direktor poslovnega razvoja VIDAA, ki pravi, da se zavedajo, da imajo na področju odlične tehnološke izdelke, a to vendarle postavljajo nekoliko v ozadje. »Hisense je na mnoge trge, tudi na slovenskega, prišel kot nov igralec, a se je to hitro spremenilo. Lahko povem, da je bil decembra 2022 na prvem mestu na svetu glede prodaje televizorjev in da v novem studiu uporabnikom nudimo vse, kar Hisense ponuja. Omeniti velja še, da kljub temu, da se ogromno govori o tehnologijah, ta večine uporabnikov niti ne zanima. Oni preprosto iščejo televizijo, ki bo primerna njihovemu načinu uporabe in to bodo našli v našem experience centru,« je povedal Denis Oštir.

gorenje studio2

Intervju

bergant
03. 06. 2023

Pred nami so razburljivi časi, je prepričan Andrej Bergant, vodja raziskav in razvoja na…

UI lahko postane pomočnik v podjetju ali pa pomočnik vsakemu posamezniku. Ena od veščin, ki jo bomo morali razviti, je uporaba UI.

medeja
27. 05. 2023

Medeja Kraševec je ena od najvidnejših slovenskih oglaševalskih kreativk. Pogovarjali smo…

Njeno nadarjenost smo tudi v MM-u že kmalu prepoznali, širšo oglaševalsko javnost, tudi mednarodno, pa je nase opozorila leta 2018 z odličnim…

n
22. 05. 2023

Jan Habat in Domen Nemanič mednarodni javnosti predstavljata prenovljeno znamko Fresh 32…

Po našem mnenju bo platforma Kickstarter močno vplivala na blagovno znamko. Uspešno financirane kampanje na tej platformi so znak potrditve zanimanja…

Naši avtorji