peter
Aktualno

Optiweb z novim sodelavcem

Digitalni agenciji Optiweb se je pridružil Peter Novak, ki bo vodil ekipo razvijalcev na področju e-commerca in povezanih rešitev.

Po končanem študiju računalništva in magisteriju je Peter Novak 15 let pridobival izkušnje na različnih vodstvenih funkcijah. Med drugim je v Abanki kot direktor Službe razvoja informatike skrbel za razvoj informacijskega sistema banke in prenovo arhitekture informacijskega sistema.

Kot pravijo v Optiwebu, bo svojo strast do organizacije in tehnologije bo zdaj združeval tudi v programerski sferi. Vodil bo skupino razvijalcev e-commerce in povezanih rešitev. Ekipa projekte trenutno izvaja na platformah Magento, Shopware in PIM ter razvija spletne konfiguratorje in aplikacije po meri.

Petrove naloge bodo tako med drugim vključevale organizacijo dela, načrtovanje razpoložljivosti skupine za delo na projektih ter skrb za njihov razvoj. »Ko sem se odločal za Optiweb, sem pričakoval, da bo delo v hitro rastočem podjetju pravi profesionalni in ustvarjalni izziv in glede tega so moja pričakovanja v celoti izpolnjena. Navdušen sem nad pripravljenostjo sodelavcev, da stvari spremenimo ali izboljšamo,« je povedal Novak.

Intervju

dali
24. 07. 2020

Dali Bungič je del agencije Luna že dve tretjini njenega obstoja. V njej je začela kot…

Ozrli smo se na doslej prehojeno pot Lune, se dotaknili tako njenih vzponov kot tudi padcev in se posvetili tudi odnosu med »čustvi in številkami«,…

Maja Čander
10. 07. 2020

Maja Čander se je po dolgih letih novinarske kariere podala na samostojno pot in…

Petčlanska ekipa agencije v prvi vrsti stavi na kakovostne vsebine, ki jih zagotavlja preplet njihovih raznolikih znanj, veščin in izkušenj.

emir mušić
03. 07. 2020

O tem, kako so se pri Šport TV-ju odzvali na krizne razmere in njihovih programskih…

Športne televizije smo bile med najbolj prizadetimi dejavnostmi, saj je bila naša osnovna dejavnost, t. i. core business, prekinjena praktično po…

Naši avtorji