peter
Aktualno

Optiweb z novim sodelavcem

Digitalni agenciji Optiweb se je pridružil Peter Novak, ki bo vodil ekipo razvijalcev na področju e-commerca in povezanih rešitev.

Po končanem študiju računalništva in magisteriju je Peter Novak 15 let pridobival izkušnje na različnih vodstvenih funkcijah. Med drugim je v Abanki kot direktor Službe razvoja informatike skrbel za razvoj informacijskega sistema banke in prenovo arhitekture informacijskega sistema.

Kot pravijo v Optiwebu, bo svojo strast do organizacije in tehnologije bo zdaj združeval tudi v programerski sferi. Vodil bo skupino razvijalcev e-commerce in povezanih rešitev. Ekipa projekte trenutno izvaja na platformah Magento, Shopware in PIM ter razvija spletne konfiguratorje in aplikacije po meri.

Petrove naloge bodo tako med drugim vključevale organizacijo dela, načrtovanje razpoložljivosti skupine za delo na projektih ter skrb za njihov razvoj. »Ko sem se odločal za Optiweb, sem pričakoval, da bo delo v hitro rastočem podjetju pravi profesionalni in ustvarjalni izziv in glede tega so moja pričakovanja v celoti izpolnjena. Navdušen sem nad pripravljenostjo sodelavcev, da stvari spremenimo ali izboljšamo,« je povedal Novak.

Intervju

a1
24. 09. 2020

Po mnenju Matjaža Vračka, direktorja prodaje zasebnim uporabnikom v A1 Slovenija, se bo…

luka bajs
21. 09. 2020

Luka Bajs, kreativni direktor v agenciji Grey Ljubljana, ki je že drugič zapored prejel…

supernova rudnik
09. 09. 2020

Čez nekaj ur bodo predstavniki Supernove Group tudi uradno položili temeljni kamen, ki…

Naši avtorji