julija umek
Aktualno

Okrepitev ekipe Saatchi & Saatchi

Agenciji Saatchi & Saatchi se je kot asistentka vodje projektov pridružila Julija Umek.

Julija Umek je absolventka tržnega komuniciranja in odnosov z javnostmi na Fakulteti za družbene vede, kjer jo bolj podrobno zanima področje marketinga in strategije. Svojo karierno pot je začela v študentski sekciji društva za odnose z javnostmi, kjer je delovala kot vodja izobraževanja in drugih društvenih projektov. Bila je tudi del marketinške ekipe TedxLjubljana, kjer je bila odgovorna za družbena omrežja in ustvarjanje vsebin. Najbolj pa jo je zaznamovalo pripravništvo v ekipi marketinga na BMW Group Slovenija, kjer je opravljala vlogo spletne upravljavke in spoznala stran naročnika ter dobila prve izkušnje s tujimi trgi.

V agenciji Saatchi & Saatchi si želi predvsem nadgraditi znanje o globalnem delovnem okolju in se učiti iz zanimivih projektov, ki jih spremlja strokovnost in izkušenost ekipe.

491

Naroči se na revijo MM in prihrani do 30%!

Intervju

bla
26. 05. 2022

Pierre-Olivier Cimon, vodja projektnega razvoja v hrvaškem podjetju Rimac Technology,…

Mate Rimac je tam, kjer je, z razlogom. Je prizemljen genij z velikim srcem. Sodelavce navdihuje tako s tehnološko vizijo kot tudi z vodenjem.

bla
24. 05. 2022

Ekipa pod vodstvom režiserja Mateja Rimaniča je na letošnjem kanskem filmskem festivalu…

Zdaj ko smo se vrnili iz Cannesa, nam je teža tega dosežka že veliko bolj oprijemljiva, ampak mislim, da lahko govorim za celotno ekipo, ko rečem, da…

tedx
24. 05. 2022

Ekipa TEDxLjubljana je po dveh letih ponovno organizirala dogodek v živo, in sicer pod…

Kot vemo, prepoznavnost blagovne znamke raste, če produkt, v našem primeru dogodek, povečuje svojo kakovost. Prav temu se najbolj posveča ekipa…

Naši avtorji