novi mm
Aktualno

Novi MM: Naložba v medosebno komunikacijo se vedno povrne

Z mag. Katarino Klemenc, direktorico korporativnega komuniciranja Novartisa v Sloveniji in Sandoza v JV Evropi, smo se v naslovnem intervjuju 473. številke Marketing magazina pogovarjali o pomenu internega komuniciranja, še posebej v času koronakrize.

Mag. Katarina Klemenc je 22 let del farmacevtske družbe Lek. Poleg pomembnosti internega komuniciranja in družbene odgovornosti v trenutnih razmerah smo se dotaknili še Lekove zgodovinske zapuščine, razvoju njene poklicne poti in specifikam komuniciranja v farmacevtski industriji. »Proces komuniciranja z notranjo javnostjo poteka v skladu z internimi pravili komuniciranja, ki zaposlene opredeljujejo kot eno izmed naših ključnih javnosti. Odkrita, pravočasna in jasna dvosmerna komunikacija je nedvomno eden pomembnih gradnikov vključujočega in spodbudnega delovnega okolja, v katerem delujejo motivirani zaposleni,« pravi Katarina Klemenc.

V novem MM-u objavljamo tudi izsledke raziskave o trajnosti, ki smo jo izvedli v sodelovanju s Klipingom in jo večina vprašanih še vedno povezuje z varovanjem okolja. Pišemo o zgodbi o globalnem uspehu. Httpool, ki je skromno začel v Sloveniji, je v dvajsetih letih postal pomemben mednarodni igralec, ki je svojo formulo za uspeh našel v partnerstvih z digitalnimi velikani, kot so Facebook, Twitter, Spotify in TikTok. Pozornost posvečamo tudi 10-letnici Instagrama, ki je spremenil naš odnos do pametnih telefonov in podobo vizualnega oglaševanja, in nosljivim napravam, brez katerih si skorajda ne predstavljamo več vsakodnevnega življenja.

novi mm

481

Naroči se na MM in prihrani do 30%!

Intervju

pesek
31. 07. 2021

Filipa Peska je pot od prodajalca in »glasnega« mladeniča na družbenih omrežjih zanesla v…

bla
24. 07. 2021

Renata in Sandi Novak, partnerja tako zasebno kot tudi poslovno, sta se po letih…

bla
23. 07. 2021

Mlada mariborska podjetnica Iva Rat je pred štirimi leti za božične praznike prijateljem…

Menim, da je naš trg ves svet. Povsod so posamezniki, ki jih je potrebno opomniti na to, kako čudoviti so. Da se sprejmejo v raznolikosti, ki nam je…

Naši avtorji