mercedes benz
Aktualno

Novi Mercedes-Benz razred C. Poslovni avto leta 2021.

Novi razred C je tehnološki presežek prav na vseh ravneh: oblikovni, pri povezljivosti in digitalizaciji, varnosti, udobju, motorizaciji in voznih lastnostih.

V razred kompaktnih limuzin in karavanov za razumno ceno najmanj 38.990 evrov prinaša veliko razkošja. Odkrijte odlike, ki ga naredijo tako posebnega.

Revolucija v potniški kabini

Voznikov prostor je povsem digitaliziran z naprednim inteligentnim in intuitivnim multimedijskim sistemom MBUX, ki z naravnim prepoznavanjem glasu nudi popolnoma nov nivo interakcije z vozilom in vaš razred C spremeni v digitalno območje udobja. Sistem vas razume, prepozna vaše navade in se popolnoma prilagaja vašim potrebam.

merc1

Bolj dinamičen in eleganten

Želi se izpostaviti z obliko, za katero je s pomočjo svojih sodelavcev poskrbel slovenski mojster oblikovanja Robert Lešnik. Novi razred C pooseblja razvoj sodobnega razkošja in ima še ugodnejši količnik zračnega upora. To se odraža pri bolj dinamični vožnji, nižji porabi in manjšem hrupu v potniški kabini.

merc6

Dnevna svetloba tudi ponoči

Doživite optimalne svetlobne pogoje s tehnologijo DIGITAL LIGHT s funkcijo projekcije, ki svetlobni snop ves čas prilagaja katerikoli prometni situaciji. S samodejno prilagoditvijo na okolico ali vremenske razmere hitro in natančno poskrbi za široko in dobro osvetlitev vozišča ter popoln nadzor nad prometom.

 merc7

Inteligenten kot limuzina razreda S

Najnovejši inteligentni asistenčni sistemi, privzeti iz limuzine razreda S, omogočajo podporo, razbremenitev in najvišjo stopnjo aktivne varnosti ter zadovoljijo tudi najzahtevnejše voznike. Razred C lahko vozi polavtonomno in s pomočjo izboljšanih sistemov kamer in radarjev predvidi cestne razmere tudi do 500 metrov pred seboj.

merc7 

Ima vse, kar potrebujete za sprostitev

Obsežni poudarki udobja novega razreda C vas sprostijo že v prvi sekundi. Od sedežev za nastavitev različnih položajev z osmimi masažnimi programi pa vse do impresivnega koncepta ambientne osvetlitve in naprednih paketov ENERGIZING. Vaš novi razred C postane oaza sprostitve v vsaki situaciji in prenese vaš osebni svet sproščenega udobja na cesto.

merc8

 

478-88

Naroči se na revijo MM in prihrani do 30%!

Intervju

bla
20. 01. 2022

Klemen Peternel, direktor družbe Kalmia, poudarja, da NFT nosi pravo vrednost šele takrat…

bla
17. 01. 2022

Z Martino Wanis in Janom Šlambergerjem, zmagovalcema 6. sezone Štartaj Slovenija, smo se…

teržan
15. 01. 2022

Z Darjo Teržan, izvršno direktorico poslovnega področja Donat v Atlantic Grupi, smo se…

»V marketingu se vse začne in v marketingu se vse konča. Kdor v poslovnem svetu tega danes ne razume, bo imel resne težave, morda ne letos, a v…

Naši avtorji