opel astra
Aktualno

Nova Opel Astra prvič v Sloveniji

Spomladi 2022 bo na slovenske ceste prvič zapeljala nova Opel Astra, ki so jo v Oplu premierno že pokazali slovenski javnosti. Kot pravijo, nova Astra z drznim in čistim oblikovanjem ter inovativnimi vrhunskimi tehnologijami odpira novo dobo.

V podjetju WAE S začetek predprodaje načrtujejo v začetku leta 2022. Nova Opel Astra bo dostopna v različici z motorji z notranjim izgorevanjem in s hibridnim pogonom, od začetka leta 2023 pa bo ponudbo pogonov dopolnjevala še baterijsko električna Opel Astra-e. Kot pravi Borut Gazvoda, direktor blagovne znamke Opel, je Astra izredno pomemben model za naš trg. »Verjamemo, da bomo z novo Astro navdušili vse, ki so čakali avto kompaktnega razreda z novim Oplovim vizirjem in notranjo armaturno ploščo Pure Panel, hkrati v drzni in čisti obliki in z veliko asistenčnimi sistemi. Leto 2022 bo za nas vznemirljivo,« napoveduje.

gazvoda

Dinamična kot še nikoli doslej

Oblikovalci nove Opel Astre so poskrbeli za to, da je avto brez odvečnih elementov, novi Opel Vizor pa prinaša nov obraz znamke. »Tudi v notranjosti Astre nove generacije je prišlo do časovnega preskoka. S popolnoma digitalno armaturno ploščo Pure Panel so analogni instrumenti pozabljeni. Namesto njih novi uporabniški vmesnik s svežo in sodobno grafiko zagotovi čisto in še bolj intuitivno izkušnjo. Upravljanje poteka preko izjemno širokega zaslona na dotik, podobno kot pri pametnem telefonu. Še nikoli doslej Opel ni bil tako intuitiven in preprost za upravljanje, kot to omogoča nova Astra,« pravijo v Oplu. Kot dodajajo, bodo do leta 2024 vsa vozila v svojem portfelju ponudili tudi v električni različici, leta 2028 pa bodo v ponudbi le še električna vozila.

astra noter

 

478-88

Naroči se na revijo MM in prihrani do 30%!

Intervju

bla
20. 01. 2022

Klemen Peternel, direktor družbe Kalmia, poudarja, da NFT nosi pravo vrednost šele takrat…

bla
17. 01. 2022

Z Martino Wanis in Janom Šlambergerjem, zmagovalcema 6. sezone Štartaj Slovenija, smo se…

teržan
15. 01. 2022

Z Darjo Teržan, izvršno direktorico poslovnega področja Donat v Atlantic Grupi, smo se…

»V marketingu se vse začne in v marketingu se vse konča. Kdor v poslovnem svetu tega danes ne razume, bo imel resne težave, morda ne letos, a v…

Naši avtorji