Arena Sport
Aktualno

Nov športni program: Arena Sport Slovenija

Danes bo začela v Sloveniji program predvajati nova športna televizija, Arena Sport Slovenija. Napovedujejo veliko košarke.

Pri Sport Arena napovedujejo, da se bodo osredotočili na košarko, predvsem na ligi NBA in ABA. Gledalci bodo lahko spremljali Luko Dončića (Dallas Mavericks) in Gorana Dragića (Miami Heat) ter ostale virtuoze na košarkarskem igrišču. 

Na Areni bodo NBA tekme predvajali vsak večer in tudi za vikend, ko so termini bolj prijazni slovenskemu občinstvu. Tekme Dallasa, Miamija in Denverja, za katere je med Slovenci še poseben interes, vsaj enkrat na teden, ostalo pa bodo veliki derbiji. V paketu bo tudi ves spremljevalni program, kot so oddaje, intervjuji in vpogledi v zakulisje dogajanja. Njihov glavni komentator je Luka Štucin, eden najboljših poznavalcev lige NBA v Sloveniji in priljubljen glas prenosov v živo. 

Programe Arene bodo gledalci lahko spremljali pri treh operaterjih: že danes pri A1, kmalu pa bosta sledila še Telekom Slovenije in T-2. Na začetku bodo ponudili dva programa (Arena Sport 1 in Arena Sport 2).

Arena Sport je v lasti Telekoma Srbije, do danes so bili prisotni v BiH, Črni gori, S Makedoniji, Srbiji, na Hrvaškem in na Kosovu. 

Intervju

dali
24. 07. 2020

Dali Bungič je del agencije Luna že dve tretjini njenega obstoja. V njej je začela kot…

Ozrli smo se na doslej prehojeno pot Lune, se dotaknili tako njenih vzponov kot tudi padcev in se posvetili tudi odnosu med »čustvi in številkami«,…

Maja Čander
10. 07. 2020

Maja Čander se je po dolgih letih novinarske kariere podala na samostojno pot in…

Petčlanska ekipa agencije v prvi vrsti stavi na kakovostne vsebine, ki jih zagotavlja preplet njihovih raznolikih znanj, veščin in izkušenj.

emir mušić
03. 07. 2020

O tem, kako so se pri Šport TV-ju odzvali na krizne razmere in njihovih programskih…

Športne televizije smo bile med najbolj prizadetimi dejavnostmi, saj je bila naša osnovna dejavnost, t. i. core business, prekinjena praktično po…

Naši avtorji