Šušnjara
Aktualno

Nina Šušnjara s svojim oblikovalskom pečatom obogatila tudi škornje Hunter

Pri britanski znamki Hunter, najbolj znani po ikoničnih gumijastih škornjih, so včeraj v ljubljanski veleblagovnici Maxi predstavili ekskluzivno sodelovanje z znano slovensko oblikovalko Nino Šušnjara.

Nina Šušnjara pravi, da je dolgoletna ljubiteljica znamke Hunter, saj je navdušena tako nad njenimi škornji in modnimi dodatki kot tudi nad oblačili, ki trenutno sicer pri nas še niso na voljo. Po njenih besedah je z veseljem sprejela vabilo podjetja Intersocks, uradnega distributerja znamke Hunter za Slovenijo, naj zanjo oblikuje ekskluzivno kolekcijo nogavic s prepoznavnim podpisom modne znamke Susnyara.

»Ponosna sem, da sem kot oblikovalka lahko del te zgodbe. Medtem ko je znamka Hunter tradicionalna, legendarna, a hkrati sodobna, je znamka Susnyara nepredvidljiva, pozitivna in sporočilna. Združili smo moči in oblikovala sem nogavice, ki so trenutno eden od najbolj trendovskih modnih dodatkov,« je Nina Šušnjara povedala o svojem »prispevku« s podpisom Susnyara. Nogavice, ki so na voljo v štirih barvnih različicah, kot darilo prejmejo vsi kupci škornjev Hunter v Maxiju.

Nina Šušnjara je sicer v svoji oblikovalski karieri sodelovala že s številnimi blagovnimi znamkami. Za napravo IQOS podjetja Philip Morris je oblikovala zaščitni ovitek, za Elan ekskluzivno kolekcijo smuči za ženske, izvirno podobo je nadela tudi stekleničkam za vodo AQUA, za Mömax pa je oblikovala posebno mizico oziroma stol, če jih naštejemo le nekaj.

Intervju

leanpay
07. 08. 2020

Janko Medja, ki ga večina Slovencev pozna kot nekdanjega prvega moža NLB, je zdaj…

Leanpay je vezni člen med trgovci oz. ponudniki storitev in potrošniki. Naša storitev obročnega plačila je preprosta – ključno je zmanjševanje trenja…

dali
24. 07. 2020

Dali Bungič je del agencije Luna že dve tretjini njenega obstoja. V njej je začela kot…

Ozrli smo se na doslej prehojeno pot Lune, se dotaknili tako njenih vzponov kot tudi padcev in se posvetili tudi odnosu med »čustvi in številkami«,…

Maja Čander
10. 07. 2020

Maja Čander se je po dolgih letih novinarske kariere podala na samostojno pot in…

Petčlanska ekipa agencije v prvi vrsti stavi na kakovostne vsebine, ki jih zagotavlja preplet njihovih raznolikih znanj, veščin in izkušenj.

Naši avtorji